4 săptămâni de artă pentru copii - Summer Kids Art Weeks
Data publicării:
Autor: Flaviu Predescu
WhatsApp
Din 12 august, @OneArtHouse deschide seria de vară ce conține 4 săptămâni de artă, dedicate COPIILOR mai mici, cu vârste cuprinse intre 5 si 15 ani.

Summer Kids Art Weeks este un concept creat special de One Art House, pentru perioada de vara, in care copiii pot petrece 1/ 2 sau mai multe săptămâni, zilnic in intervalul 09.00-18.00, timpul liber, ce este îmbinat într-un mod distractiv si educativ cu o parte dintre formele de arta pe care casa noastră le susține.

Adresa One Art House: Str. Sagetii 1, corp B (zona Piata Rosetti).

Propunere #orar săptămânal desfășurat intre 09.00 SI 17.00 (primirea copiilor este intre 08.00 SI 9.00 si plecarea acestora intre 17.00 si 18.00). Detaliile pe ore si ce ne dorim sa oferim, le regăsiți in event in curând, iar meniul de masa se prezinta personal celor inscrisi. Puteți solicita detalii: [email protected] (oricând - răspuns 24 ore) sau tel. la 0723.57.58.57 (12.00-16.00).

1. Lunea – ziua muzicii: ateliere de tobe si percutie, tehnica vocala si pian. Profesori: Adi Tetrade, Bogdan Munteanu, Ana-Maria Munteanu

2. Martea – ziua dansului si a sportului: ateliere de sport si inviorare, dansuri sportive (Vals, Samba etc). Profesor: Ioana Lupescu

3. Miercurea - ziua poveștilor si a creativității: ateliere de meditație prin joaca, dezvoltare a creativității si jocuri, povesti. Profesor (coach) Alexandra Ioo.

4. Joia - ziua dansului si a petrecerii: ateliere de dans pe ritmuri de Swing & Jazz si dansuri de petrecere, petrecere copii & părinți. Profesor: Ioana Lupescu

5. Vineri – ziua naturii si a jocurilor : ateliere de joaca (elastic, șotron, jocuri cu mingea) dedicate cunoașterii grupului , corpului si a naturii. Se petrece in Parcul Lumea Copiilor. Profesor: Ioana Lupescu

Locuri disponibile: 21 copii plus 3 burse susținute 50% de Asociația C.S."Feel&Dance".

• 7 locuri copii 5-7 ani
• 7 locuri copii 8-11 ani
• 7 locuri copii 12-15 ani

Pentru activitatea realizata, am creat pachete speciale de contribuții ateliere:

Această contribuție face parte din seria de activități pe care ONG-ul ce ne sprijină le desfășoară pentru strângerea de fonduri in vederea achitării cheltuielilor existente in proiecte.

A. Pachet Gold- ateliere si supraveghere 5 zile de Luni-Vineri plus include 4 zile de meniu masa – 2 gustări și prânz : 630 Ron/ copil/ săptămâna.

Pachet Gold Special valabil in 3 cazuri: achiziție de 2 săptămâni, pachet pentru 2 frați sau achitare cu minim 7 zile in avans: 530 Ron/ copil/ săptămâna.

B. Pachet Bronze - ateliere si supraveghere 4 zile de Luni-Joi plus include 4 zile de meniu masa – 2 gustări și prânz) : 550 Ron/ copil/ săptămâna.

Pachet Bronze Special valabil in 3 cazuri: achiziție de 2 săptămâni, pachet pentru 2 frați sau achitare cu minim7 zile in avans: 450 Ron/ copil/ săptămâna

Achitarea contribuției pentru ateliere se realizează in contul Asociatia C.S."Feel&Dance" (ONG) care se oferă la înscriere.

#Înscrierea se realizează prin e-mail la [email protected].

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel