Data publicării:

Andreea Marin a recunoscut relația cu medicul turc

Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu | Categorie: Stiri
WhatsApp

Invitată la emisiunea lui Măruță de la PRO Tv, Andreea Marin a vorbit despre relația pe care o are cu fizioterapeutul turc, Tuncay Ozturk.

[caption id="attachment_324465" align="alignnone" width="604"] Foto: libertatea.ro[/caption]

"Da, sunt împreună cu un om, dar nu o să intru în detalii. Deocamată am ales să avem o prietenie. Lucrurile sunt firești, nu mă ascund. Când mă vezi la brațul cuiva e mai mult decât clar. Suntem oameni maturi. Face fizioterapie si osteopatie. Ne-am cunoscut în Turcia, apoi a urmat o pauză în care eu nu am mai fost în Turcia. Relația noastră e de două-trei luni, dar mai serioasă de o lună. Între noi e o diferență de varstă de 11 ani. Important e ca doi oameni să se simtă bine impreună, să aibă ce impărtăși, să te înțelegi cu omul respectiv. E devreme să mă gândesc dacă mă mut în Turcia", a spus Andreea  la emisiunea de la Pro TV.

 Despre căsnicia cu  Stefan Bănică Jr., vedeta tv a spus că:  "Am trăit până la un moment dat cu ideea unei împăcari. Da, am plâns după divorț. Am considerat că am dreptul la o viaţă. M-au surprins speculatiile făcute de Ștefan, cum că aș fi în altă relație din timpul relației cu el. Tot ce pot să spun e că am luptat până la capăt pentru căsnicia mea. M-a deranjat. Eu am fost un om elegant și am preferat să vorbesc doar despre copilul nostru" a declarat Andreea Marin.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel