De ce s-a despărțit Mădălina Ghenea de Gerard Butler
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp

Zvonul că  Mădălina Ghenea și Gerard Butler nu mai formează un cuplu, a început să circule de câteva zile, motivul fiind infidelitățile actorului. Totuși, potrivit unor informații, se pare că situația este total invers, scriu jurnaliștii de la libertatea.ro.

Gerard crede că Mădălina a fost cea care l-a înșelat, după ce ar fi văzut-o în compania fostului ei iubit, fotbalistul Marco Borriello. Atacantul lui Genova şi frumoasa româncă au petrecut împreună într-un week-end, la jumătatea lunii martie, într-un club din Italia.

O fotografie în care Borriello îi dă târcoale Mădălinei a fost postată de un celebru jurnalist din Italia, Selvaggia Lucarelli pe contul său de Twitter. Acesta a scris la explicaţia foto: "Oamenii din 'Plastic' (nr. numele clubului) nu fac altceva decât să vorbească despre Mădălina Ghenea şi Boriello care erau intimi aseară. Am găsit fotografia".

 Imaginile în care olteanca noastră dansa în club cu sportivul și în care părea extrem de apropiată l-au scos din minți pe actorul scoțian.

     

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel