30 aprilie 2022 va fi cea mai ROMANTICĂ zi a deceniului. Venus, conjuncție cu Jupiter în Pești. Iată ce semnificație are
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto pexels ilustrativ/ Cea mai romantică zi: 30 aprilie 2022
foto pexels ilustrativ/ Cea mai romantică zi: 30 aprilie 2022
Ziua de 30 aprilie 2022 se anunță a fi cea mai romantică zi a deceniului. 

Astrosens.ro explică de ce: 

Venus o reprezintă pe Afrodita – frumusețe, feminitate, bani, cultură, artă, decor, culoare, sunet, tot ce ne face plăcere și desigur iubirea, acest sentiment care ne face inima să tresară de bucurie vine în centrul atenției noastre. 

Jupiter, Marele Benefic, planeta expansiunii, vine și amplifică dragostea și sentimentele, în timp ce semnul Peștilor este cel al iubirii necondiționate, al viselor/visurilor, al spiritualității, sacrificiului, dependențelor, imaginației, confuziei, sensibilității, misterelor, al evadării. 

Avem șansa să ne întoarcem către noi înșine, să privim înăuntrul nostru și să ne redescoperim, acceptând tot ce a fost dificil, acceptând toate traumele prin care am trecut. Primul pas către vindecare este acceptarea, însă elementul-cheie al întregii luni și de ce nu, al întregii lumi este iubirea, iar iubirea nu poate să înceapă decât din interiorul nostru.

Cu Venus și Jupiter în Pești ne adaptăm și vrem să ne contopim cu ceilalți, cu universul, putem pluti într-o oază de liniște și dăruire și da, de iubire absolută. 

Romantism la cote uimitoare

Avem parte de romantism la cote uimitoare, ne vom uita la filme de dragoste. Vom avea această capacitate fantastică de a transpune emoțiile noastre într-un mod artistic pentru că lui Venus îi place tot ce ține de vizual, dar și de emoție, iar Jupiter și Peștii vor amplifica asta. 

Putem să iubim, să ajutăm să salvăm oamenii și plantele, putem să plângem dacă simțim nevoia, să acceptăm și să ne vindecăm.

Așadar pe 30 aprilie avem Venus conjuncție Jupiter în semnul Peștilor. Putem spune că avem de-a face cu “ziua cea mai iubibilă/romantică“ din 2022, ne anunță astrologul Daniela Simulescu. Și asta pentru că așa cum spuneam, planeta iubirii se întâlnește cu planeta abundenței.

Putem folosi acest aspect în mod conștient în rutina noastră. Un gest deosebit, un cadou, o cină romantică, momente de răsfăț pentru propria persoană. Conjuncția dintre Micul și Marele Benefic poate predispune și la autoindulgență și cheltuieli exagerate, așa că aveți și puțină grijă. 

Citește continuarea aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel