3 mișcări care făcute dimineața te vor face să te simți BINE toată ziua
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Diana Popescu
WhatsApp
Indiferent cât ești de ocupat îți poți rupe din timp câteva minute pentru a face dimineața următoarele 3 mișcări, care te vor face să te simți mai bine și îți vor dezmorți mușchii. 

1. Întinde-te imediat ce te-ai ridicat din pat

Este important să nu te ridici brusc din pat. În timpul somnului, organismul își încetinește procesele și se concentrează doar pe refacere. Pentru asta este odihna. Plus că, dacă ai obiceiul de a dormi cam în aceeași poziție, te vei trezi ușor anchilozat(ă) sau poți avea o senzație de amețeală dacă te ridici brusc și mai ai și o tensiune mai mică, în mod obișnuit.

Așadar, ridică-te ușor din pat, nu brusc, eventual stai câteva secunde în fund la marginea patului, apoi stai în picioare, ridică mâinile deasupra capului și întinde-te, exact așa cum obișnuiai să faci când erai copil.

2. Fă câteva mișcări simple

După ce te-ai întins, poți să mergi să te speli pe dinți, să bei apă, să iei micul dejun sau orice alt ritual de dimineață pe care îl ai. După, poți să faci următoarele mișcari sau înainte, imediat după ce te-ai întins. Important este să le faci, nu atât momentul. Citiți continuarea aici.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel