25 noiembrie, zi cu de toate. Balanţele se îngroapă în muncă, Scorpionii şi Săgetătorii au nevoie de "asistenţi". Capricorni, nu vreţi un burnout! Buzunare goale pentru Vărsători
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Foto: Freepik
Foto: Freepik
Iată care sunt previziunile de astăzi, 25 noiembrie, pentru ultimele şase semne din zodiac!

Luna își continuă tranzitul prin semnul Săgetătorului și se va apropia de o opoziție cu Marte retrograd în Gemeni. Emoțiile vor fi heirupiste. Ne vom împrăștia în multe direcții. Jupiter și-a oprit retrogradarea în semnul Peștilor, din care va ieși pe 21 decembrie. Dar Venus și Mercur sunt în continuare în conjuncție, ceea ce înseamnă că vom comunica pe placul celorlalți. 

Balanţă

E un weekend zglobiu. Nu lăsaţi pe luni ce puteţi să faceţi astăzi! E bine să vă pierdeţi muncă, pentru că altfel veţi avea idei care de care mai năstruşnice. Nu ezitaţi să vă spuneţi punctul de vedere în discuţii care vă privesc şi nu vă temeţi că unora le va convine sau nu! 

Scorpion

Aveţi multe aspecte de distracţie şi voie bună. Dar e bine să vă gândiţi, weekendul acesta, la cum aţi putea să vă petreceţi clipe alături de persoanele cele mai dragi sufletului vostru. Aveţi nevoie să fiţi apropiaţi, să-i simţiţi lângă voi, aveţi nevoie de oameni care să vă facă să vă simţiţi bine. Nu petreceţi timp, zilele acestea, cu oameni incomozi.

Săgetător

Treburile casei sunt importante. Dar trebuie să vă mai bazaţi şi pe ceilalţi. Nu vă bazaţi doar pe cuvinte! Fapte, nu vorbe!

Capricorn

Mai lăsaţi-i si pe alţii să facă lucruri! Mai delegaţi şi pe alţii! Faceţi-o pe şeful deştept care numeşte pe alţii şi-i şi convinge să muncească cu drag. Nu le faceţi voi pe toate, nu vreţi un burnout!

Vărsător

Unii prieteni vor dori să petreacă timpul cu voi, alţii nu. Veţi merge la unele evenimente singur sau... alături de cei dragi. Cert este că buzunarul se goleşte destul de repede zilele acestea la voi.

Peşti

Nu e indicat să ieşiţi foarte mult pe afară. Mai bine staţi acasă cu persoana dragă, partenerul sau cineva din familie. Beţi un ceai, un vin fiert, mâncaţi ceva bun, priviţi un film! Aveţi nevoie de un refugiu.

Previziunile pentru toate zodiile, aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel