24 ianuarie 2022. Ioana Constantin: Avem nevoie azi de oameni politici curajoși, demni, responsabili și care își iubesc țara
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Sursă foto: Facebook Ioana Constantin
Sursă foto: Facebook Ioana Constantin
Cu ocazia zilei de 24 ianuarie, Ioana Constantin a transmis un mesaj românilor.

Într-o postare pe Facebook, Ioana Constantin a transmis un mesaj românilor, cu ocazia zilei de 24 ianuarie.

„La mulți ani, români de pretutindeni, de Ziua Unirii Principatelor Române!

Marile evenimente care ne-au marcat parcursul ca națiune au fost posibile numai cu sacrificiu, loialitate și curaj. Avem nevoie azi de oameni politici curajoși, demni, responsabili și care-și iubesc Țara. Avem nevoie de caractere în politica românească și să îndrăznim să avem idealuri înalte. Iar pentru noi toți, Unirea într-o singură țară rămâne și azi un ideal pentru care trebuie și merită să luptăm.

Națiunile puternice au idealuri înalte.

Dumnezeu să Binecuvânteze România!“, a scris Ioana Constantin pe Facebook.

 Ioana Constantin: Bucureștiul e confiscat de șmecheri. Pe Nicușor l-a învins propria neputință

Politiciana Ioana Constantin a reacționat la greva STB și al imposibilitatea primarului general de a veni cu o soluție. 

”Bucureștiul confiscat de șmecheri și managementul inexistent al celui mai slab primar - probabil, Nicușor Dan nu își termină mandatul. Bucureștenii au avut totuși de unde alege în 2020: Traian Băsescu ar fi fost, din nou, un bun primar. Cu viziune, dar mai ales cu autoritate. Tribunalul București a dispus joi încetarea grevei STB ca ilegală și reluarea imediată a activității. Dar greva a continuat, într-un dispreț fără precedent față de bucureșteni și lege. În fața șmecherilor și jocului politic, dar și în fața unora dintre angajații cinstiți ai STB cu revendicări corecte, Nicușor Dan nu are nici autoritate, nici soluții. Pe Nicușor, l-a învins propria neputință. Nu doar acum, ci în fiecare zi de mandat. Închis în biroul său, fără să comunice cu nimeni, Nicușor Dan a închis bulevardul de așteptări și speranțe pe care le-au avut mulți bucureșteni de bună credință. Orașul e la fel de trist, precum îi e primarul. “Noul București” e prăfuit, înghețat, murdar, aglomerat și disprețuit de tot felul de șmecheri.” a scris Ioana Constantin, pe Facebook (citește AICI). 

Scandalul pensiilor: Oamenii ar fi trebuit să primească tichete de masă. Ioana Constantin: Majorările nu sunt reale!

Ioana Constantin şi Val Vâlcu au vorbit, la DC News, despre vârstnicii din România. Jurnalistul a lansat varianta ca pensionarii să primească în locul acelei indexări care abia acoperă rata inflaţiei tichete de masă care să fie acordate diferenţiat, în funcţie de venitul fiecăruia. 

Ioana Constantin a declarat, însă, că acest lucru nu s-a făcut pentru că ar fi însemnat costuri mult mai mari pentru stat. În schimb, s-a decis ca pensiile să fie majorate cu un anumit procent, majorare pe care pensionarii oricum nu o simt din cauză că banii pe care îi primesc în plus nu acoperă scumpirile la alimente şi energie. 

În plus, Ioana Constantin a atras atenţia şi asupra faptului că vârstnicii din România au avut foarte mult de suferit în ultimii doi ani şi din cauză că au avut foarte greu acces la serviciile medicale de care aveau nevoie, în contextul pandemiei de coronavirus (citește AICI). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel