23 septembrie, echinocţiul de toamnă. Astrolog DC News: "Este foarte important pentru cei care vor să călătorească"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Luni, 23 septembrie, are loc echinocţiul de toamnă. Potrivit astrologului DC News, Daniela Simulescu, în astrograma echinocţiului avem în casa a doua, casa banilor, Jupiter într-un careu cu Neptun. Ce înseamnă acest lucru, aflaţi în articolul următor. 

"În astrograma echinocţiului, avem în casa a doua, casa banilor, Jupiter într-un careu cu Neptun. Casa a doua este şi casa valorii personale. Este un moment în care ne dăm seama că valoarea noastră nu există. Zilele acestea gândiţi-vă la valoarea voastră, care sunt avantajele, calităţile voastre. Acest lucru vă va ajuta foarte mult pe plan profesional în perioada următoare.

Echinocţiul este foarte important pentru cei care vor să călătorească, să dea examene. Nevoia voastră este să studiaţi, să plecaţi, să abandonaţi. Saturn în opoziţie cu Luna zice să mai staţi. Vă pune nişte piedici, vă arată că nu sunteţi pregătiţi. Dacă vă încăpăţânaţi să plecaţi din ţară trebui să vă faceţi un plan. Fără un plan nu veţi face absolut nimic.

Pentru cei care au examene, sau trebuie să meargă la cursuri trebui să luaţi totul foarte în serios. Tot ceea ce veţi învăţa acum este de foarte mare importanţă şi nu trebuie tratat superficial", a spus Daniela Simulescu la DC News. 

VEZI VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel