Petiție împotriva concertului Lady Gaga din Piața Constituției
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
gaga
gaga

Concertul lui Lady Gaga, programat în Piața Constituției pe 16 august a stârnit o serie de proteste pe Internet din partea credincioșilor. Aceștia s-au organizat și au creat o petiție online cu scopul de a o împiedica pe artista americană să concerteze în România, fapt care este imposibil în momentul de față.

“Spuneţi NU venirii lui Lady Gaga la Bucureşti! Suntem un popor creştin”, se arată într- o petiţie lansată pe internet, care e semnată până în acest moment de câteva sute de persoane. “Nu are ce să caute aici cineva care batjocoreşte jertfa Mântuitorului şi simbolurile sfinte. Să semnăm împotriva desfăşurării concertului la Bucureşti!”, se mai precizează în petiţa respectivă.

 Una dintre cauzele de la care i se trage artistei este videoclipul “Judas”, în care artista joacă rolul Mariei Magdalena, ce se plimbă pe o motocicletă condusă de Iisus, interpretat de un bărbat de culoare, a scandalizat Biserica Catolică.

Iniţial, concertul urma să aibă loc pe Arena Naţională, însă a fost mutat în Piaţa Constituţiei din Capitală. Mutarea concertului în Piața Constituției ar avea drept cauză  numărul redus de bilete vândute.

Surse neoficiale susţin însă că mutarea evenimentului a fost cauzată de numărul mic de bilete vândute.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel