2018 aduce noi fețe pe micul ecran. Ce vedete se întorc la TV
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Anul 2018 va fi un an cu de toate pentru televiziunile de la noi. Mai multe vedete se întorc pe micile ecrane după o pauză lungă.   

Emisiunea “Acces Direct” va avea parte de o schimbare încă de la începutul anului care bate la ușă. Mirela Boureanu Vaida îi va preda ştafeta Simonei Gherghe, care se întoarce la serviciu din a doua săptămână a anului 2018.

Fosta prezentatpare a emisiunii va reveni pe data 8 ianuarie, de la ora 17.00, la Antena 1, după ce a născut o fetiță pe 23 mai.

De asemenea, Gabriela Cristea s-ar putea întoarce şi ea la muncă, la Kanal D, odată cu noul sezon al emisiunii “Te vreau lângă mine”. 

Vedeta a fost înlocuită de Bianca Drăguşanu, chiar dinainte de a naște. Gabriela Cristea a născut o fetiță pe 23 septembrie.

Rămâne de văzut dacă Bianca va fi relocată la alt proiect sau va rămâne titulară la “Te vreau lângă mine”.

O altă vedetă care s-a întors la serviciu este Amalia Enache. Ea a devenit mămică de fetiță în august 2016. Vedeta PRO TV a început deja să participe şi chiar să prezinte evenimente, să apară în materialele speciale de 1 Decembrie, astfel că în anul 2018 va reveni şi la pupitrul ştirilor Pro TV.     

În anul ce vine, Monica Bîrlădeanu va reveni în televiziune după o pauză de 13 ani. Anul trecut, Monica a înlocuit-o pe Iulia Vântur la cârma emisiunii “Ferma Vedetelor”, reality-show care a fost filmat şi care va fi difuzat anul acesta, la PRO TV, potrivit Click.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel