Data publicării:

16 oameni au murit, iar nouă au fost răniți în Dubai după izbucnirea unui incendiu

Autor: Neagoe Narcis-Florentin | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Un incendiu tragic a izbucnit duminică în Dubai, iar cel puțin 16 persoane și-au pierdut viața.

Potrivit informaţiilor, 16 persoane au fost ucise, iar alte 9 au fost rănite într-un incendiu izbucnit sâmbătă într-o clădire rezidenţială din Dubai. Forţele de apărare civilă din Dubai au declarat că, potrivit primelor cercetări, focul a fost provocat de nerespectarea regulilor de securitate.

Flăcările au distrus aproape complet etajul patru al clădirii cu cinci etaje, iar martorii oculari relatează că au auzit o explozie puternică, după care au văzut coloane groase de fum ieşind din clădire. Incendiul a fost stins după două ore, iar operaţiunile de recuperare şi identificare a victimelor continuă.

Printre cei confirmaţi că au fost ucişi în clădire se numără şi un cuplu de indieni, trei veri pakistanezi şi patru cetăţeni sudanezi. Fratele uneia dintre victime a declarat că aceasta a murit încercând să salveze rezidenţii prinşi în interiorul apartamentelor.

Explozie în Marsilia, Franța: Două corpuri fără viață au fost găsite în clădirea prăbușită

 

”Două corpuri fără viaţă” au fost găsite în noaptea de duminică spre luni în dărâmăturile clădirii aruncate în aer de o explozie la Marsilia, în sudul Franţei, au anunţat pompierii, scrie AFP, conform Agerpres. 

”Având în vedere dificultăţile deosebite de intervenţie, extragerea (corpurilor de la locul exploziei) va dura”, au precizat pompierii într-un scurt comunicat, confirmând o informaţie a jurnalului La Provence şi postului BFMTV. ”Autoritatea judiciară poate proceda apoi la identificarea” acestor victime, a continuat textul.

”O trecere în revistă a situaţiei va fi făcută în primele ore ale dimineţii”, potrivit comunicatului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel