12 pacienţi au fost externaţi la cerere din Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu după cutremurele din Gorj
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
12 pacienţi care erau internaţi în mai multe secţii ale Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu Jiu au fost externaţi la cerere, a informat purtătorul de cuvânt al instituţiei, Mihaela Ţicleanu,

„Din informaţiile transmise până acum de colegii din secţii, au fost externaţi la cerere 3 pacienţi de la Medicală 1 (Spitalul 700), 1 pacient de la Boli Infecţioase (Spitalul Pasarelă), 1 pacient de la Secţia Urologie (Spitalul Tudor) şi 7 pacienţi de la Secţia Pediatrie (Spitalul 700)”, a transmis Mihaela Ţicleanu.

"Din informaţiile transmise până acum de colegii din secţii, au fost externaţi la cerere 3 pacienţi de la Medicală 1 (Spitalul 700), 1 pacient de la Boli Infecţioase (Spitalul Pasarelă), 1 pacient de la Secţia Urologie (Spitalul Tudor) şi 7 pacienţi de la Secţia Pediatrie (Spitalul 700)", a transmis Mihaela Ţicleanu.

Ea a adăugat că, pe lângă cele două persoane care s-au prezentat iniţial la UPU cu răni minore în urma cutremurului, alte două au mai venit la spital pentru îngrijiri.

Citește și - Cât de pregătiți suntem pentru un cutremur major. Chirieac ridică problema clădirilor cu risc seismic: Dacă aveți o explicație logică, să mi-o spuneți și mie

"La UPU s-a mai prezentat un bărbat de 55 ani, care, din ce le-a povestit asistentelor, a sărit de la etajul 1 în timpul cutremurului. Acuza durere la gleznă. I se fac investigaţii. A mai fost o bătrână cu luxaţie de şold după ce a tras-o fiica sa de mână să o scoată afară", a mai spus Mihaela Ţicleanu.

Prefectul judeţului Gorj, Cristina Cilibiu, a anunţat, la finalul şedinţei Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, că au plecat pe teren comisiile de constatare a stării tehnice a imobilelor şi a gradului de afectare a structurilor de rezistenţă la clădirile unde au fost semnalate probleme ca urmare a cutremurului de marţi. În momentul finalizării constatărilor din teritoriu, datele vor fi făcute publice, scrie Agerpres.

Citește și - E total greșit! Decizia instinctuală, pe care avem tendința să o luăm la cutremur, ne poate duce la moarte / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel