10 lucruri despre: Adi Cristescu / VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Artistul Adi Cristescu vine la Interviurile Spectacola, miercuri, de la ora 18:00 , pentru a răspunde la 10 întrebări.

Adi Cristescu este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, iar cariera sa este în plină ascensiune. Acesta duce o viață la care alții doar visează, însă pentru toate astea, artistul a muncit de mic. 

Adi Cristescu are 39 de ani. El s-a născut la data de 26 septembrie 1981, în București.

Artistul a scos hit-uri pe bandă rulantă, care au ajuns în cele mai înalte top-uri muzicale. Mai mult decât atât, pe lângă voce, Adi Cristescu este și un bun compozitor. Acesta a scris numeroase hit-uri pentru mari vedete ale muzicii romanești.

Adi Cristescu a colaborat cu artiști mari

De-a lungul anilor, Adi a colaborat cu artiști români: Andra, Lavinia, Elena Gheorghe, Geo da Silva, Neylini, Connect-R, Dj Sava, Nick Kamarera, Zero, Red-Blond, Pepe, Marcel Pavel, Anda Adam, dar și cu artiști internaționali: Nana (hitul "Lonely"-2008 remake, inclus pe albumul lansat în 2008 de către marele artist, este reochestrat de către Adi Cristescu, aducând și un aport la compoziție și interpretat de acesta alături de Nana și trupa Korekt.

Cum a răspuns Adi Cristescu la cele 10 întrebări, dar și ce dezvăluiri a făcut, aflați miercuri, de la ora 18:15, din emisiunea care va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News și  DC News TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel