1 Martie - Mărțișor. Cele mai frumoase mesaje și felicitări
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
De 1 martie, oferă-le celor dragi, în dar, un mesaj sau o felicitare. Iată o colecție frumoasă de cuvinte și imagini.

MESAJE DE 1 MARTIE

1 Martie - Mărțișor. Cele mai frumoase mesaje și felicitări. Primeşte primăvara în viaţă şi în suflet... deschide-ţi aripile şi încearcă să zbori... închide ochii şi încearcă să visezi... nu-i aşa că e minunat?

1 Martie - Mărțișor. Cele mai frumoase mesaje și felicitări. Primăvara să-ţi aducă un mărţişor norocos, raze de iubire şi calde adieri de fericire!

1 Martie - Mărțișor. Cele mai frumoase mesaje și felicitări. Anotimpurile vin şi trec, dar fiecare dintre noi păstrează în sufletul său un anotimp. Încearcă să păstrezi primăvara!

1 Martie - Mărțișor. Cele mai frumoase mesaje și felicitări. Într-o zi cu soare în care miroase a sărbatoare, îţi dau şi eu mesaje primăvăratice cu arome de mărţişoare şi îţi urez: "O primăvară ca-n poveşti!"

1 Martie - Mărțișor. Cele mai frumoase mesaje și felicitări. Un buchet de ghiocei şi o primăvară superbă pentru o persoană/colegă deosebită!

1 Martie - Mărțișor. Cele mai frumoase mesaje și felicitări. Firul roşu şi cel alb împletit cu gingăsie vrea să lege şi mai mult a noastră prietenie!

1 Martie - Mărțișor. Cele mai frumoase mesaje și felicitări. O primăvară plină de energie, entuziasm şi bucurii!

1 Martie - Mărțișor. Cele mai frumoase mesaje și felicitări. Un buchet de ghiocei şi o primăvară superbă pentru o persoană mai specială decât toate anotimpurile.

1 Martie - Mărțișor. Cele mai frumoase mesaje și felicitări. Primăvara este anotimpul renaşterii, al învierii la viaţă. Vă doresc să aveţi parte de o primăvară minunată, plină de dragoste şi realizări!

FELICITĂRI DE 1 MARTIE



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel