1 MAI: Apel către șoferii care se îndreaptă spre litoral
Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere recomandă şoferilor care merg spre litoral să utilizeze rute alternative, în vederea evitării blocajelor rutiere, se arată într-un comunicat al companiei, informează Agerpres.
"Spre litoral, în afara de Autostrada Soarelui (A2) puteţi folosi DN2 şi DN2A (Bucureşti-Urziceni-Slobozia-Hârşova-Constanţa), DN3 (Bucureşti-Lehliu-Ostrov-Constanţa). Spre staţiunile montane, în afară de DN1 se poate utiliza şi DN1A, (Bucureşti-Ploieşti-Valenii de Munte-Braşov), DN7-DN71-DN1 (Bucureşti-Târgovişte-Sinaia), A1-DN73 (Bucureşti-Piteşti-Braşov)", precizează CNAIR.
Compania de drumuri menţionează că circulaţia pe Podul Agigea se desfăşoară pe două benzi, iar ruta alternativă are ca traseu: nod rutier A4 ( intersecţie cu DN 39, Agigea) - A4 ( intrare port Constanta Sud ) - podul nou peste Canalul Dunăre - Marea Neagră - bretea acces la DN 39A- DN 39A- DN 39 (Eforie Nord - Agigea).
Potrivit sursei citate, rovinieta se poate plăti atât prin SMS la numărul 7500 cât şi la societăţile partenere de distribuţie a carburanţilor.
"Tariful de trecere a podului de la Feteşti (taxa de peaj), se poate plăti prin SMS la numărul 7577, la societăţile partenere de distribuţie a carburanţilor (benzinării) şi la Agenţia de Încasări Feteşti. Începând cu data de 30.04.2015 plata peajului se realizează prin intermediul sistemului informatic de emitere gestiune şi monitorizare a rovinietei - SIEGMCR. Ca element de noutate, precizăm că la punctul de încasare în numerar, numărul de înmatriculare al autovehiculului va fi cuprins în bonul emis, în urma fotografierii plăcuţei de înmatriculare. Peajul poate fi achitat până cel târziu la ora 24:00 a următoarei zile în care a fost efectuată trecerea", precizează CNAIR
[citeste si]
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News