Zvonurile s-au adeverit. Ce a făcut un lider PNL a doua zi după demisie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Un fost lider PNL a făcut o mișcare anticipată de surse politice. 

Fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Vaslui, Corneliu Bichineț, a demisionat joi din PNL, iar astăzi s-a înscris în PMP.

El a spus pentru Agerpres că s-a înscris în PNL la insistențele lui Crin Antonescu, în urmă cu patru ani. El a afirmat că a ales PMP pentru că PNL  a fost absorbit de PDL. 

”Contrar aşteptărilor mele, în loc de o organizaţie, am găsit la PNL un cuib de viespi, în care patru, cinci indivizi blocau filiala. Odată cu venirea celor de la PDL peste 'autenticii' din PNL, s-a produs un război, în urma căruia PNL a devenit PDL. Aşa e şi în alte judeţe, aşa e, din nefericire, şi la Bucureşti. Eu îmi găsesc drumul în Mişcarea Populară şi am să mă străduiesc să fac la Vaslui cea mai puternică filială a acestui partid din toată ţara”, a declarat Corneliu Bichineţ.

După ce Corneliu Bichineț a aderat la PMP, liderul organizaţiei judeţene PMP Vaslui, Daniel Onofrei, a anunţat că îşi va prezenta demisia din partid. El a fost nemulțumit că s-a decis primirea lui Bichineț de la central, fără discuții cu liderii locali. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel