Zvonuri șocante despre apa de la robinete. Informație oficială
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Conducerea APASERV, operatorul de apă şi canal al judeţului Neamţ, a dezminţit, marţi, printr-un comunicat de presă, că apa de la robinete nu este potabilă.

Reprezentanţii companiei susţin că precizările vin în contextul în care au apărut tot mai multe zvonuri, în special în mediul on-line, potrivit cărora apa de la robinete nu este bună de consum.

Totodată, conducerea APASERV a admis că există posibilitatea ca în unele zone apa de la robinete să aibă temporar culoarea modificată, situaţii motivate de faptul că s-au realizat lucrări de spălare a reţelelor de distribuţie.

'Compania Judeţeană Apaserv informează utilizatorii săi că apa furnizată în reţeaua de distribuţie nu prezintă pericol pentru consumul populaţiei. În anumite zone, urmare a manevrelor efectuate, deşi s-a procedat la spălarea reţelelor, există posibilitatea de a apărea suspensii şi modificări de culoare', susţin reprezentanţii APASERV.

Conducerea companiei a mai precizat că astfel de situaţii sunt izolate şi temporare şi şi-a cerut scuze pentru eventualele neplăceri create.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel