Data actualizării:
Data publicării:

Zodiile care îţi vor fi alături toată viaţa. Mihai Voropchievici: Rămân alături până la moarte. Sunt extrem de iubitori şi dornici de afecţiune / video

Autor: Valentina Miu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik
Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt zodiile care îţi vor fi alături toată viaţa.

Numerologul Mihai Voropchievici a spus că există zodii care se iubesc cu pasiune o viaţă întreagă. Atunci când îşi aleg un partener, nativii se asigură că vor rămâne în acea căsnicie pentru totdeauna. Aceştia reuşesc să nu lase diferenţele să intervină în căsnicia lor.

„Nativii acestor zodiil vor face în permanență tot posibilul pentru a-și menține promisiunile făcute. A menține o căsnicie înseamnă a păstra acel jurământ pe care îl faci la biserică. Într-o căsnicie, cei care vor să o ducă până la bun sfârșit se vor asigura că partenerul este pus întotdeauna pe primul loc și că relația lor va evoluat constant în direcția în care își doresc amândoi. Nu există căsnicia lungă atunci când se ține cont doar de părerea unuia”, a spus numerologul Mihai Voropchievici.

Zodiile care îţi vor fi alături toată viaţa

Taur

„Taurii se numără printre cele patru zodii care vor rămâne fidele până la moarte. Taurii sunt parteneri de viaţă ideali. Ei vor face tot posibilul pentru a avea parte de o căsnicie fericită. Sunt extrem de dedicaţi într-o căsătorie, iubitori şi sinceri. Totuşi au şi anumite cerinţe pe care se aşteaptă ca partenerii de cuplu să le îndeplinească. Taurii oferă de toate, dar au și ei nevoie de puţin din partea partenerului. Taurii își doresc să trăiască o viață în lux și dacă li se oferă asta rămân acolo până la sfârșitul vieții. Se așteaptă ca persoana de lângă ei să fie la fel de puternică, dar și cu un statut social foarte bun. Acești nativi nu se vor mulțumi niciodată cu puțin”, a precizat Mihai Voropchievici.

Leu

„Leii sunt zodii de foc puternice şi impunătoare. Aceşti nativi iubesc cu pasiune şi se asigură să îşi aleagă partenerul pe viaţă, dar sunt destul de greu de mulţumit, motiv pentru care îşi aleg foarte greu perechea. Din momentul în care au găsit perechea potrivită, aceştia se vor asigura că vor avea parte de o poveste de dragoste ca în filme. Leii muncesc din greu pentru fericirea lor, dar şi a celor din jur”, a menționat Mihai Voropchievici.

Scorpion

„Scorpionii sunt, în general, foarte misterioşi şi au mare grijă de persoanele care sunt în jurul lor şi oamenii care le intră în viaţă. Astrele spun că pentru ei e o perioadă mult mai agitată, dar lucrurile se vor aranja în cele din urmă, pentru că ei vor alege foarte calculat până găsesc un partener ideal. Scorpionul va căuta un partener puternic şi se se va asigura să îi rămână alături toată viaţa”, a spus Mihai Voropchievici.

Vărsător

„Vărsătorii rămân alături până la moarte. Sunt extrem de iubitori şi dornici de afecţiune. Pentru ei, loialitatea este foarte importantă, iar acest lucru se observă cu uşurinţă încă de la început. Vărsătorii au mare grijă în privinţa oamenilor din viaţa lor. Aceştia nu îşi doresc să aleagă persoana nepotrivită, astfel că un nativ din Vărsător va rămâne fidel până la moarte, dar el trebuie să simtă că a ales persoana care se poate baza toată viața”, a precizat numerologul Mihai Voropchievici în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel