Data actualizării:
Data publicării:

Zodiile care îşi schimbă norocul încă din ianuarie. Vor fi de nerecunoscut la final de an!

Autor: Rodica Mitu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Patru dintre semnele zodiacului vor avea parte de schimbări importante în luna ianuarie.

GEMENI / ascendent în GEMENI

Profesional, s-ar putea să se întâmple lucruri în ianuarie. Unele vi se par corecte, altele nedrepte. Cert este că e nevoie de o schimbare. Şi dacă pe parcursul anului 2022 nu o să faceţi o schimbare, nu o să fie bine. Deci, lăsaţi lucrurile să vină şi vedeţi cum vă puteţi ajusta, cum vă puteţi adapta în funcţie de momentul respectiv.

Există risc de ruperi de relaţii, există risc de divorţ la voi, există riscul de a zice că 'nu mai pot să trag de relaţia asta' şi există conflicte. Cu Marte în casa a 7-a, sunt multe conflicte. Dar, dacă sunteţi liniştiţi, dacă vă preocupaţi mai mult de partea profesională şi învăţaţi să puneţi limite cu ceilalţi, să daţi atât cât dau ceilalţi, lucrurile vor merge mult mai bine.

VEZI ȘI: Demisie pentru Leu, vindecare pentru Balanță, bani pentru Scorpion. Berbecul, stăpânul lumii!

RAC / cei cu ascendent în RAC

Ar fi cazul, cu atât de multe planete în casa a 7-a, să nu mai aştepţi de la ceilalţi şi să vezi cum te raportezi tu la ei, să nu te mai victimizezi şi să nu vorbeşti doar despre ce au făcut ceilalţi. Vorbeşte despre tine, despre cum te simţi, despre ce ţi-ai dori.

Pentru voi, în luna ianuarie, indiferent de vârsta pe care o aveţi, relaţia este cea mai importantă.

Iar pentru cei singuri, cu atât de multe planete în casa a 7-a, vor apărea nevoi de interacţiune, de a discuta, de a vorbi, de afecţiune. Dar vedeţi, cât e Venus retrogradă, nu vă grăbiţi către o relaţie care să nu vă facă bine.

 

Continuarea pe ASTROSENS.RO!

De ce 2022 este un an special

 

Daniela Simulescu a vorbit, într-o ediție specială la DCNewsTV, despre astrograma Revelionului.

„Anul acesta este mai special, pentru că Venus, stăpâna Revelionului, este retrogradă. Când vorbim de Venus, vorbim de bani. Anul viitor, vor fi reluate discuțiile legate de bani, pensii, asigurări sociale, resursele statului, resursele pe care le avem, nu pe care le primim. Multe dintre alianțele și parteneriatele făcute în acest an vor fi zguduite în 2022. (...) Multe dintre relații vor fi testate anul viitor, va fi o muncă fantastică. Avem nevoie de un plan de lungă durată. Nu putem să rupem în trei zile ce am construit în 20 de ani”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens.

„Pornim anul cu Luna și Marte în Săgetător, ceea ce înseamnă că mulți ne vom dori să comunicăm mai mult, să învățăm, să călătorim. Vă bat la cap cu reconversia profesională. Să facem ceva pentru noi!”, a subliniat Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel