Zodiile, avertizate pentru perioada 30 octombrie - 13 decembrie. Berbec, Taur, Rac și Săgetător, atenție: Totul sau nimic!
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Marte se va muta în semnul Scorpionului în perioada 30 octombrie - 13 decembrie.

După ce a tranzitat semnul Balanței(15 septembrie-30 octombrie) și a trebuit să apeleze la negociere, iată că Marte va intra într-unul dintre semnele în care se simte bine, cel al Scorpionului. De la nevoia de socializare și comunicare din Balanță, va trece la nevoia de strategie și planificare. Cine este Marte? Îl reprezintă pe Ares, zeul războiului. Adică tot ce ține de acțiune, curaj, luptă, pasiune, impulsivitate, sexualitate.

Marte în Scorpion este precum un soldat care face totul cu premeditare. Dar unul care nu se lasă până nu obține ce dorește.

În perioada următoare, orice durere sau traumă va deveni o armă. Vom trece prin diverse crize personale care ne vor obliga să ne transformăm. Vom percepe totul într-un mod radical alb-negru. Vom dezvolta obsesii care ne vor hrăni, vom căuta situații riscante, vom adulmeca secretele, nu ne vom dezvălui planurile, vom căuta intensitate în absolut orice, îi vom motiva pe alții, vom avea tendințe manipulatoare, și vom fi stimulați de pericol.

Însă, un lucru este destul de clar: Marte în Scorpion ne va ajuta să ne regăsim puterea interioară. În vremurile actuale, chiar avem nevoie să renaștem din propria cenușă, să ne regenerăm, să folosim suferința din jurul nostru și să o transformăm într-un combustibil.

Cei care vor resimți într-un mod profund acest tranzit vor fi cei cu marcaj fix în astrograma personală: Taur, Leu, Scorpion, Vărsător. Să nu uităm că mai avem și Saturn în Vărsător/Uranus în Taur.

Dar clar fiecare dintre noi va trece prin evenimente demne de Marte în Scorpion în perioada următoare.

Berbec

Marte este guvernatorul tău, deci acest tranzit este important. Marte va încinge spiritele în dormitor. Nivelul de pasiune va fi unul uimitor. De asemenea, poți trece prin anumite evenimente transformatoare, de genul celor totul sau nimic. În orice caz, momentele de criză îți vor arăta câte poți duce.

Taur

Marte va tranzita casa relațiilor și a parteneriatelor. Persoana iubită te va provoca deseori pentru că își va dori să ieși din zona de confort. Vei ajunge să faci lucruri la care nu te-ai fi gândit vreodată. Dar astfel vei descoperi că nu ai limite.

Citește mai departe pe ASTROSENS.RO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel