Data publicării:

Zodii - Ce fel de politician ai fi în funcție de semnul zodiacal?

Autor: Rodica Mitu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Unele zodii s-ar descurca foarte bine în politică.

Berbec  

Competitiv, dinamic, curajos, cuceritor, ambițios și puternic, nativul în Berbec adoră să conducă și să comande. Când se decide să între în politică, n-o face pentru că simte o chemare deosebită pentru stânga sau dreapta, ci pentru că îl atrage bătălia pentru putere.  

Taur  

Taurul este realist, tenace și simte o mare nevoie de stabilitate financiară. Când vine vorba de bani, are o intuiție de neegalat. Nu va risca niciodată să ia o decizie sub impulsul momentului, așa că va analiza îndelung orice situație. Ca politician, poate da dovadă de spirit practic..

Gemeni 

Schimbă partidele ca pe șosete, de dragul experienței. Spontan, inventiv, comunicativ, curios și extrem de inteligent, nativul în Gemeni da dovadă de abilitități excelente de negociere și intermediere.  

Rac   

Deși pare greu de crezut, Racul cel emotiv și neliniștit poate fi un politician extrem de ambițios și un mare patriot. Diplomat și tenace, își cunoaște bine interesele și știe să le gestionează cu multă prudență. Discursul lui îmbracă mereu forma unei povestiri minunate.

Leu   

Leul se visează pe scenă, sub lumina reflectoarelor, ovaționat de public. La fel ca și Berbecul, are toate șansele să se remarce în politică drept un lider puternic, ambițios și curajos, capabil de a lua decizii rapide și eficiente, atunci când situația o cere. 

Fecioară

Fecioara cea analitică și organizată nu se simte foarte bine în cercurile politice. Nu are ambiții de șef, preferând să lucreaze în echipă. Dacă s-a decis totuși să îmbrățișeze cariera politică, va dovedi un spirit critic extrem de ascuțit, chiar exagerat.  

Balanță

Nativul în Balanță are un simt al echității și al justiției extrem de bine dezvoltat. Plin de tact, se dovedește a fi cel mai bun diplomat din întreg horoscopul. 

Scorpion 

Scorpionul este făcut pentru politică și management. Ambițios, tenace, curajos și pasionat, cu o putere de muncă uriașă, manifestă în același timp o latura agresivă, extremistă.  

Săgetător 

Săgetătorul este plin de calități, dar are și părți mai puțin bune. Este entuziast, jovial, tonic, plin de vitalitate, binevoitor, adaptabil și, în același timp, imprudent, aventurier, jucător, independent și înflăcărat. În politică, cel mai mult îl atrage cariera de europarlamentar.  

Capricorn 

Capricornul țintește sus, cât mai sus, pe scara socială. Prin urmare, o carieră politică îi poate satisface de deplin nevoia de afirmare în societate. Și mai are și abilitățile necesare pentru a reuși. 

Vărsător 

Vărsătorul este cel mai altruist semn zodiac și are cea mai originală viziune din întreg horoscopul. Politica îl atrage doar în măsura în care poate reforma sistemul anacronic. Umanist convins, este atras de colaborarea cu asociații și organisme internaționale, precum și de activitatea sindicală. 

Pești  

Peștii își ghidează viața în funcție de ceea ce le șoptește intuiția extrem de ascuțită. Nativul Pești nu va intra în politică, decât dacă simte o chemare divină, notează ele.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel