Zodii care pot răni prin umorul lor
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Zodii
Zodii
Unele zodii pot răni oamenii cu umorul lor.

Vărsător

Vărsătorii au tendința de a se îndepărta de ceilalți folosindu-se de sarcasm. Mintea lor lucrează într-un ritm alert. Atunci când sunt sarcastice, știu exact ce trebuie să spună atunci când cineva este vulnerabil. Este genul de persoană care mereu va spune ceea ce are pe suflet.  

Scorpion

Dacă se află în jur persoane pe care nu le cunoaște, poate deveni sarcastică doar ca modalitate să iasă în evidență și de a-și ascunde stânjeneala. Sunt inteligente și sarcastice, iar acest lucru îi face și pe cei din jur să se simtă bine în compania ei. Niciodată nu face lucrurile pe jumătate, însă, uneori, poate lua lucrurile serioase în glumă, doar pentru a se relaxa și a-i face pe cei din jur să nu se mai îngrijoreze dacă nu au motive.

Rac

Racii simt lucrurile într-un mod mult mai profund, iar dacă sunt rănite sau supărate, simt nevoia să se descarce. De asemenea, pot deveni sarcastice doar să te prevină să nu te apropii prea mult de ele.  

Fecioară

Fecioarele trăiesc pentru a fi perfecte, atât pentru ele, cât și pentru a păstra aparența celor din jur. Frustarea lor în ceea ce privește perfecțiunea se poate transforma într-un sarcasm dus la extrem, uneori.  

Gemeni

Gemenii au tendința de a deveni sarcastici doar pentru a controla conversația. Dacă o persoană este plictisitoare sau oferă prea multe detalii atunci când povestește, pot face câteva comentarii sarcastice, notează elle.ro. Nu-și critică prietenii într-un mod aspru, spun lucrurilor pe nume.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel