ZODIA pe care Eclipsa de LUNĂ o EVITĂ. Veți afla SECRETE despre voi
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Horoscop PEXELS/ Zodiac Fecioară
Horoscop PEXELS/ Zodiac Fecioară
Pentru o zodie, urmează zile interesante.

”Eclipsa de Lună de astăzi (16 mai) poate doar în discuții ar putea să vă deranjeze, să luați personal ceva ce zice cineva și să vă inflamați mai mult decât este cazul, dar dacă vă așezați confortabil pe un fotoliu, în liniște și respirați și încercați să vă dați seama ce emoții apar, gândiți-vă la ce v-a spus o persoană și de ce reacționați în felul în care ați făcut-o, ce v-a supărat, de ce ați luat-o atât de personal. Dacă veți descoperi rădăcina din spate - pot fi tot felul de discuții - veți afla secrete despre voi. Vă vor apărea amintiri, veți avea revelații foarte multe. 

Acordați atenție sporită când plecați într-o călătorie, când vreți să vă cumpărați un bilet, când mergeți la un interviu, când aveți de semnat un act. Nu înseamnă că nu trebuie să le faceți, doar că nevoia de a se întâmpla vă poate dăuna și să ratați ceva. Universul vă va arăta că nu sunteți perfecți, chiar dacă v-ați dori. 

Soarele va intra în casa a zecea, profesional, va începe o perioadă interesantă” spune astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, pentru nativii zodiei FECIOARĂ, în cadrul emisiunii săptămânale cu privire la horoscopul din intervalul 16 - 22 mai 2022. 

Iată cum ne influențează eclipsa de astăzi: 

În timpul eclipsei, Luna va primi lumină de la Soare doar prin atmosfera Pământului și își va schimba culoarea de la gri, la roz și de la portocaliu, la roșu. Din punct de vedere astrologic, avem de-a face cu un eveniment menit să aducă o încheiere. Și atenție! Simțim eclipsa de pe acum și câteva zile după finalul ei. 

Tot felul de evenimente asupra cărora nu aveți control vor apărea în viața voastră deoarece o Lună Plină pe semne fixe nu face decât să cutremure viața noastră și să ne arate propriile mecanisme de rezistență. Multora dintre noi li se vor reactiva niște traume, niște stări, pentru a vedea că stau și se închid în niște situații toxice.

Una dintre temele acestei eclipse este urmarea unei traume, consecințele acesteia, ce anume se întâmplă după o criză. Energia Scorpionului vrea să se consume, să distrugă tot, ca să poată să renască, să se ridice din nou din propria cenușă ca pasărea Phoenix. 

Soarele și Luna sunt în Careu cu Saturn, un aspect destul provocator, dar și revelator, care ne transmite: „ești responsabil de viața ta. Tu și doar tu”. Totodată, eclipsa se petrece pe axa 6-12, una a abandonului, iar tot ce vom pierde de acum încolo trebuia pierdut. Unele zodii vor fi mai copleșite de acest eveniment, iar altele vor profita din plin. 

Citește mai mult aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel