Data actualizării:
Data publicării:

Zodia favorizată de Eclipsa de Lună din 5 mai. ”Vei găsi, cu siguranță, soluțiile”

Autor: Irina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
foto freepik
foto freepik
O zodie este favorizată de numeroasele evenimente astrologice din săptămâna următoare. 

Urmează o săptămână importantă astrologic, cu surprize, haos, revelații. ”Nu este perioada cea mai bună pentru a neglija ce se întâmplă! Au loc tot felul de evenimente mai ciudățele, prin care vor trece în principal cei care au în hărțile lor Taur, Leu, Scorpion și Vărsător, mai ales cei care aveți marcaj undeva pe la jumătatea acestor semne. Deschideți bine ochii” spune astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu. 

Luni, Pluto își începe retrogradarea în Vărsător, iar în 11 iunie se va întoarce în Capricorn. ”Pe 2 mai, avem o conjuncție de care mă tem, dintre Mercur retrograd și Soare” mai spune astrologul, care afirmă că ”mintea ne este ca și cum am avea un scurtcircuit” din cauza căruia uităm, înțelegem greșit și tot așa. ”Pentru o milisecundă, se produce un blanc în mintea noastră” conform astrologului. 

În 4 mai, avem de-a face cu un careu cu Neptun. ”Este cea mai proastă zi să vă îndrăgostiți. Neptun este în Pești, iar un asemenea aspect provoacă multe dezamăgiri” transmite astrologul. În 5 mai, avem eclipsa de Lună și Luna Plină în Scorpion în care o luăm de la capăt. 

Vezi mai mult în video, în introducerea emisiunii: 

Youtube video image

Pentru nativii Fecioară, în ceea ce privește horoscopul 1 - 7 mai, astrologul transmite că ”Mercur, guvernatorul vostru, e în continuare retrograd în casa a noua, se întâlnește cu Soarele. E o conjuncție importantă în 2 mai: aveți grijă la călătorii, la mail-uri, la apelurile telefonice, la actele pe care le semnați, la tot ce înseamnă întârzieri. Venus este în casa a zecea și va face careu cu Neptun, în 4 mai, așa că aș avea puțină grijă în legătură cu promisiunile pe care le primesc la locul de muncă. Să nu avem mai multă încredere într-un șef, într-un coleg sau într-o situație. Eclipsa vouă nu vă provoacă neplăceri, ci vă obligă să funcționați cu mai puține resurse în anumite situații. Dacă vi se dă un proiect și nu aveți idei pentru el, o să vă plângeți că nu aveți buget, dar vi se va spune că veți găsi cu siguranță idei. Și te vei chinui și vei găsi niște idei. Când te afli în impas în zilele următoare, vei găsi soluțiile cu siguranță”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel