Urmărește emisiunea live
ZODIA cu o săptămână importantă. Lecția pe care trebuie s-o învețe. Nu puteți SCHIMBA nimic
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto ilustrativ pixabay/ HOROSCOP FECIOARĂ 22-28 noiembrie 2021
foto ilustrativ pixabay/ HOROSCOP FECIOARĂ 22-28 noiembrie 2021
O zodie va avea o săptămână încărcată, cu multe neprevăzute.

HOROSCOP 22-28 noiembrie 2021. Săptămâna viitoare aduce ”fantome” ale trecutului. ”Vom avea două aspecte cu Nodul Sud, unul cu Soarele, altul cu Mercur. Aspectele la Nodul Sud sunt tipare pe care le-am preluat și le ducem în spate, în mod inconștient. Nu le-am construit sau dobândit noi neapărat, dar ar fi cazul să fim atenți să ne dăm seama cum reacționăm, dacă suntem pregătiți să ne detașăm și să nu mai luăm totul personal. Vestea bună este că ne schimbăm un pic atitudinea față de viață. Dacă până acum am fost gata-gata să explodăm, din cauza Scorpionului, ne ducem puțin către Săgetător. Luni, 22 noiembrie, Soarele intră în Săgetător și vom vedea că trecem de la energia de Scorpion, unde sunt și Marte și Mercur, la o energie mai optimistă, a Săgetătorului.” a spus astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, în emisiunea despre horoscopul săptămânal. 

Sextilul (unghi de 60 de grade între două planete) între Venus în Capricorn și Marte în Scorpion își face puternic simțită prezența, de luni până în 1 decembrie. E un aspect armonios, care vine cu iubire, valoare, acțiune, ajută la stabilitatea în relații, la munca pentru îmbunătățirea relațiilor.

Horoscop FECIOARĂ 22-28 noiembrie 2021

”Soarele se mută în casa a patra, dar și guvernatorul zodiei Fecioară, Mercur tot acolo. Discuțiile cu oamenii cei mai apropiați devin importante, însă nu e recomandat să vă contaminați cu problemele celorlalți. Găsiți o limită! La voi, Mercur în Săgetător vă dă senzația că aveți dreptul să vă băgați în viața unei alte persoane și că puteți s-o schimbați. Puteți doar să-i faceți niște recomandări, nu s-o schimbați. Cu intrarea lui Venus în casa a cincea, pentru voi începe o călătorie cu anumite perspective, din punctul de vedere al iubirii: trebuie să vă dați seama ce vă face să vă simțiți iubiți, adorați, plăcuți. Va fi o săptămână importantă din perspectiva muncii și a comunicării la muncă” a spus astrologul DCNews, Daniela Simulescu, pentru nativii zodiei Fecioară. 

Vezi în video previziunile complete pentru săptămâna următoare, dar și pentru fiecare zodie: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel