Data actualizării:
Data publicării:

Zodia care va trece printr-o etapă de curățare sufletească. Daniela Simulescu: O să simțiți că nu sunteți iubiți / video

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @user23299994
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @user23299994
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, a oferit previziunile pentru zodia Gemeni.

Nativii zodiei Gemeni care nu sunt într-o relație în prezent vor avea momente când se vor simți singuri și neiubiți. Cei care au deja o relație, se vor confrunta și ei cu tot felul de situații și vor dori să treacă la următorul nivel. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

„Conjuncția Jupiter-Uranus la voi se petrece în casa a 12-a și vreau să mă adresez, în primul rând, celor care sunt singuri pentru că Jupiter e guvernator de casa a 7-a la voi, întâlnindu-se cu Uranus în casa a 12-a, o să fie un sentiment de solitudine, un sentiment de zădărnicie, un sentiment că nu sunteți iubiți de viață, de Dumnezeu.

Trebuie să rețineți un lucru! Acest aspect își dorește de la voi curățenie sufletească. Depinde ce înseamnă ea, de la caz la caz, bineînțeles. Mercur face și conjuncția cu Chiron. Poate ați stat într-o relație. Doar gândiți-vă și aduceți-vă aminte în ce ipostaze ați stat și unde nu v-a fost bine deși pe moment v-ați sacrificat. Treziți-vă puțin și reveniți cu picioarele pe pământ și încercați să faceți o perioadă de tranziție pentru că Jupiter va intra în semnul vostru pe 26 mai și va aduce mai multe oportunități, chiar și unele relaționale.

M-am adresat celor singuri pentru că mi se pare destul de important. Casa a 12-a vorbește de partea de izolare, de exil, de sentimentul că ești al nimănui. Treziți-vă puțin, curățați-vă sufletul, faceți o detoxifiere emoțională și pregătiți-vă! Fiți încrezători, însă, în același timp, de pe la finalul lui mai, pregătiți-vă să mai și ieșiți în lume, nu să așteptați să vină din neant ceva.

Pentru cei care sunt într-o relație, s-ar putea să apară tot felul de situații, fie legate de viață partenerului, fie legate de familia partenerului. Cert este că și voi s-ar putea să treceți printr-o etapă de curățare sufletească și se mai întâmplă ceva cu voi.

Veți trece și printr-o dorință de a duce la următorul nivel. „Ce facem noi de acum încolo? Avem o relație. Ne căsătorim sau nu ne căsătorim? Avem o relație, ne-am căsătorit...Vrem un copil sau nu vrem un copil?" După toate acestea ziceți: „Parcă ar trebui să mai luăm ceva în casă, ar trebui să ne facem un culcuș, ar trebui să ne facem un cuib al nostru diferit față de ce a fost până acum, tocmai ca să ne arătăm și să simțim faptul că am trecut la o altă etapă din viața noastră”.

Cei care veți rămâne fără partener, în perioada următoare, ziceți „Bogdaproste" și mergeți mai departe că așa se întâmplă. Creați-vă un altar interior, aveți grijă și de sănătatea voastră pentru că din luna mai urmează o perioadă importantă și obositoare pentru voi. Trebuie să mai știți că Soarele se duce în casa a 12-a și chiar e nevoie să vă retrageți puțin, să stați în lumea voastră, să meditați și să fiți cât mai spirituali, dacă se poate.", a spus Daniela Simulescu. 

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel