Data publicării:

Zodia care va fi afectată de aspectele neplăcute ale lui Venus. Daniela Simulescu: Astrele vă recomandă să aveți foarte mare grijă la portofel / video

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @user23299994
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @user23299994
Daniela Simulescu, astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens, a oferit previziuni complete pentru zodia Taur. 

Daniela Simulescu a explicat că pe 20 august are loc primul careu între Jupiter și Saturn, un eveniment semnificativ care va influența atât nivelul mondial, cât și viețile personale. Jupiter reprezintă viitorul și expansiunea, în timp ce Saturn simbolizează trecutul și limitele. Potrivit astrologului, acest aspect va crea o tensiune între conservatorism și progresism, între valori vechi și noi.

„Pe 20 august are loc primul careu Jupiter-Saturn. Jupiter în Gemeni, Saturn în Pești. Este un eveniment care va defini o bună perioadă a lumii, a timpului, a vieții noastre pentru că Jupiter reprezintă viitorul, Saturn reprezintă trecutul; Jupiter reprezintă expansiunea, Saturn reprezintă limitele. Ceea ce se întâmplă în lume, în momentul acesta, este o nevoie de negociere între nou și vechi, între ce este conservator și ce este progresist, între valorile unor generații.

Acest careu îți dă posibilitate, îți dă oportunitate, dar, în același timp, te ajută și să dai cu stângul în dreptul. (...) Careul Jupiter Saturn te învață să capeți reziliență și să îți dai seama când poți mai mult sau când e cazul să dai un pas în spate, să mai aștepți. Eu cred că asta este una dintre cheile succesului în viață, să știi când să îndrăznești și când să te abții. Nu e bine nici să stai foarte mult în spate, dar nu e bine nici să te duci în față superficial și trebuie să găsești undeva o pondere.

Jupiter în Gemeni zice: „Vreau tot și toate”, Saturn în Pești zice: „Mai trezește-te, că nu poți nici tot, nici toate”. Nu e bine nici ca unul, nici ca altul, dar cele două planete, cele două energii ne forțează pe noi să găsim punctul acela. Nu e punctul acela care o să funcționeze în fiecare zi. Astăzi funcționează mai mult ceva, mâine funcționează altceva și așa mai departe. Adică trebuie să fim tot timpul dispuși să mai schimbăm, să mai alterăm sau să mai pierdem undeva ca să câștigăm în altă parte. Nu le putem avea pe toate!", a spus Daniela Simulescu. 

 

Taur/Ascendent în Taur

Potrivit Danielei Simulescu, Venus va fi supusă unor aspecte dificile: opoziția cu Saturn și careurile cu Jupiter și Marte, iar aceste aspecte pot aduce exagerări. Aceasta recomandă să fiți atenți la cheltuieli și generozitate, deoarece tendința de a oferi prea mult pentru a câștiga afecțiunea altora poate fi problematică. De asemenea, planificarea poate fi dificilă și pot apărea probleme neașteptate.

„Venus, guvernatoarea voastră este „bușită". Toată săptămâna face aspecte care mai de care mai neplăcute. În primul rând, face opoziția cu Saturn, face careul cu Jupiter și face și careul cu Marte. În teorie, un careu între Venus și Jupiter nu e întotdeauna interpretat negativ, dar el aduce o exagerare, aduce o depășire forțată, fără argumente solide.

Zilele acestea, astrele vă recomandă să aveți foarte mare grijă la portofel, la buzunar, la generozitate pentru că poate vreți să cuceriți iubirea celorlalți, vreți să-i aveți de partea voastră și nu știți cum să o faceți. Ce e cel mai simplu? Iau un cadou, îi scot în oraș, mă ofer să îi împrumut... În momentul în care vreți să oferiți cuiva, să oferiți cu limită, nu dați totul. Nu vă spun nici să nu dați nimic, dar mai cu atenție.

Relația cu copiii va avea de suferit, fie că sunt ei mici sau mari. Sunt discuții, sunt neînțelegeri. Vreți să fie totul planificat, dar e foarte greu cu Mercur retrograd în casa a IV-a să planificați mai ales când el e și în careu cu Uranus din semnul vostru. Cumva, voi faceți niște planuri tocmai ca să nu iasă, așa că dacă observați în jurul vostru că oamenii nu se pot ține de ele, fiți mai flexibili, învățați să acceptați că nu toată lumea este așa ca voi și grijă mare la ce se strică prin casă și la ce mai aveți de reparat!", a spus Daniela Simulescu.  

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel