Data actualizării:
Data publicării:

Zodia care va face multe compromisuri în această săptămână. Daniela Simulescu: Nu scapi fără a lăsa de la tine / video

Autor: Valentina Miu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik
Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens, a făcut noi previziuni astrale pentru săptămâna 16-22 octombrie.

Berbec/Ascendent în Berbec

„În casa a VII-a, Soare și Mercur sunt pe Nodul Sud. Săptămâna aceasta sunt multe negocieri și, de asemenea, veți face compromisuri. Nu scapi săptămâna aceasta fără a face compromisuri și fără a lăsa de la tine. Te vei supăra, te vei enerva, dar trece, nu ai ce să faci.

Nu trebuie să mai lași pe mâine ce poți face astăzi.

Vreți să vă bucurați și voi de weekendul ce vine, nu să-i lăsați pe alții să se bucure, iar voi să stați cu gândul la muncă și să munciți atunci când poate aveți niște zile libere.

De asemenea, conjuncția dintre Soare-Mercur și conjuncția care este în care cu Pluto înseamnă o luptă de putere cu partenerii, fie afectiv, fie profesional. Vreți să fiți voi autoritatea supremă într-un domeniu, dar s-ar pute ca deocamdată să lăsați pe alții. Sunt niște probleme care trebuie rezolvate, dar voi poate nu puteți să le rezolvați. Dacă acum predați din control, asta nu înseamnă că-l pierdeți de tot. La un moment dat îl veți recâștiga, dar trebuie să faceți niște compromisuri.

Totodată, aceasta este o săptămână în care vă veți enerva pe tot ce înseamnă dreptate și relații. Pentru voi este o perioadă importantă pe partea de relații”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens.

Vezi previziunile astrale pentru celelalte zodii aici:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel