Data actualizării:
Data publicării:

Zodia care trebuie să TACĂ săptămâna asta: Nu vă faceți dușmani, ceilalți nu vă vor înțelege "GLUMIȚELE"

Autor: Giorgiana Croitoru | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Horoscop 4-10 octombrie 2021. Daniela Simulescu a făcut noi anunţuri pentru toate zodiile.

O ZODIE este avertizată săptămâna asta pe partea de sănătate: Nu vă speriați, nu vine nicio APOCALIPSĂ

"Luna Nouă în casa a 12-a. Nu bun! Nu bun, pentru că este și Mercur retrograd și guvernatorul vostru, Marte, acolo. Săptămâna asta faceți eforturi, vă chinuiți, dar cam în zadar. E o săptămână în care senzația de neîmplinire, de neputință, de zădărnicie, toate zonele astea vă vor urma.

Vă veți chinui să funcționați, normal. Vă veți strădui să vă axați pe partea practică a vieții, dar există un sentiment de "la ce bun?". Vă urmărește această exprimare toată săptămâna.

Nu uitați că Venus intră în casa a 2-a. Ăsta e un lucru bun din punct de vedere relațional și vă ajute să vă retrageți puțin și să vedeți mai obiectiv partenerul și persoana pe care o vreți lângă voi. Ceva e în voi... o teamă!

O teamă să abordați o persoană, o teamă să o mai sunați, o teamă să-i mai scrieți. Undeva este o opreliște, o opreliște a voastră. Doar voi îi dați formă.

V-aș ruga ca săptămâna viitoare să nu vă faceți dușmani, pentru că voi sunteți mai ironici și s-ar putea să aveți niște vorbe în jurul Lunii noi, că e și Marte și Mercur acolo și mai scoateți niște expresii din puțul gândirii și nu știți cum reacționează ceilalți. Ei bine, ceilalți s-ar putea să nu vă înțeleagă că a fost doar o glumiță, chiar dacă voi știți că glumele au întotdeauna un sâmbure de adevăr. 

Vă recomand ca săptămâna această să stați cât mai liniștiți și să lăsați viața să se întâmple", le spune Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS și ASTROSENS, nativilor sau celor cu ascendentul în Scorpion. 

Vezi mai multe în video:

Youtube video image

Astrograma României, final de 2021. Negocieri, schimbări, trădări, pierderi

 

În România, în lunile următoare, vor fi multe negocieri și schimbări în parteneriatele dintre instituții, susține astrologul DCNews, Daniela Simulescu, care a realizat astrograma țării noastre pentru ultimele patru luni din an. 

„Ultimele patru luni ale anului 2021 încep cu Mercur în Balanță și se vor termina cu Venus retrogradă în Capricorn. Ceea ce înseamnă că, în România, se vor duce multe negocieri și se vor efectua schimbări în parteneriatele dintre instituții. Ca să nu mai vorbim de faptul că Luna progresată din Leu va face conjuncție cu Saturn, aspect responsabil pentru o stare de dezamăgire”, a precizat Daniela Simulescu.

„La finalul anului, românii se vor simți pierduți, trădați și cu greu își vor mai păstra încrederea în oamenii politici aflați în poziții cheie, indiferent de culoarea politică”, a subliniat astrologul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel