Data publicării:

Zodia care trebuie să se pună pe primul loc în săptămâna 14 - 20 august: Cel mai important om din viața ta tu ești!

Autor: Irina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
foto pexels/ Horoscop
foto pexels/ Horoscop
”Pentru voi, lupta cu voi este cea mai importantă” spune astrologul Daniela Simulescu unei zodii. 

”Dacă e să mă uit teoretic în aspectele săptămânii, avem Luna Nouă în casa a douăsprezecea, Venus e retrogradă acolo, Mercur se apropie de retrogradare... aș insista mai mult pe sănătate” spune astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, pentru nativii Fecioară, cărora le spune că-n săptămâna 14 - 20 august, ar trebui să se pună pe primul loc, să fie cel mai important om pentru ei. ”Fie că aveți soț, soție, copii, părinți, rude, ce vreți voi, trebuie să vă spuneți: cel mai important om din viața mea eu sunt. Cel mai important om din viața ta tu ești! Ar trebui să conștientizați din plin asta în această săptămână, având atât de multă aglomerare astrologică în casa a douăsprezecea. Te duce cu gândul la etapa de dinainte de naștere, e una de pregătire. Dar vorbește și despre sănătate, are legătură și cu sacrificiul, și cu devotamentul. Unii au tendința de a se pierde pe sine, iar ceilalți își vor trăi viața și vă veți simți dezamăgiți, respinși, abandonați, iar acest lucru doare. Învățați să vă puneți limite. Este momentul să ieșiți în față. Lupta cea mai puternică pe care o duceți toată viața este cu voi înșivă, nu e cu nimeni. Pentru voi, lupta cu voi e cea mai importantă”. 

Youtube video image

Calendarul astrologic al următoarei săptămâni

Pe 15 august avem un careu între Soarele din Leu și Uranus din Taur. Acest aspect poate provoca destule evenimente neașteptate sau schimbări bruște în comportamentul apropiaților. Recomandabil ar fi să nu vă faceți planuri. Și nici să vă opuneți schimbărilor. Bineînțeles că vom dori să știm dacă acest aspect este bun sau rău. Lui Uranus îi place să ne ia prin surprindere. Ce-i drept, careul reprezintă o tensiune interioară. Deci am putea spune că, de fapt, noi avem nevoie de un crâmpei suplimentar de libertate. 

Pe 16 august, avem Luna Nouă în Leu. De obicei, o Lună Nouă nu produce evenimente vizibile semnificative, dar de data aceasta va fi în conjuncție cu Lilith și în careu cu Uranus din Taur. Deci ne vom confrunta cu multă imprevizibilitate. Mai ales în cadrul relațiilor. Pentru că să nu uităm că Venus este retrogradă în același semn. 

La nivel personal ar trebui să ne decidem să facem ceva pentru noi, să întâmpinăm cu bucurie acest eveniment astrologic, să ne deschidem în direcția vibrației sale. O Lună Nouă e un nou început. Putem folosi acest moment de conștientizare, putem să o luăm de la capăt. Să ne reluăm pasiunile. Cei care pot beneficia serios de această fază a lunii sunt cei cu marcaj fix: Taur, Leu, Scorpion, Vărsător. Vezi continuarea pe astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel