Zodia care trebuie să se laude mai puțin. Daniela Simulescu: Stai puțin la pândă, stai și fă strategii
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay
Daniela Simulescu, astrolog DCNews și Astrosens, a vorbit despre impedimentele prin care va trece o anumită zodie în perioada 8-14 noiembrie 2021.

Astrologul Daniela Simulescu a vorbit despre impedimentele prin care va trece zodia Berbec în săptămâna 8-14 noiembrie 2021:

„Guvernatorul tău, Marte, e afectat. Oricum, e în Casa a 8-a și nu mai ai flerul și puterea pe care le aveai înainte. Trebuie să stai puțin la pândă, trebuie să stai să faci strategii, să planifici, pentru că nu mai ai nici repeziciunea de acum ceva timp și nici oamenii din jurul tău nu se grăbesc să facă lucruri. E bine să stai undeva în stand-by, e bine să te retragi. Nu neapărat să faci un pas înapoi, dar să stai acolo unde ești și să-ți dai puțin timp.

Pentru tine, săptămâna asta e una bună pentru a afla toate informațiile necesare, pentru moșteniri, pentru acte, poți afla lucruri și poți căuta oameni care să te ajute în acest sens. Discuțiile despre impozite, bani, credite și datorii sunt, de asemenea, importante, pentru că Mercur este acolo“, spune Daniela Simulescu.

Daniela Simulescu: Să te lauzi mai puțin

„Saturn în Casa a 11-a și Marte în Casa a 8-a îți recomandă să ai grijă cum îți consumi energia cu oamenii din jurul tău. Chiar dacă te caută, îți scriu mesaje, refuză-i ușor, spune-le frumos, dar nu-ți mai pierde timpul cu toată lumea. Mai ales dacă pe oamenii respectivi nu-i mai vezi în viitorul tău. Dacă nu-i mai proiectezi să ieși la o cafea sau undeva, nu mai are rost să le dai atenție.

Tot aici, ar fi cât se poate de bine să ai grijă la tot ce înseamnă nevoia aceasta de extreme, de pericol, de sporturi ce țin de adrenalină. Încearcă să nu te bagi în situații riscante și evită să faci investiții bazate pe ce-ți spun alții, chiar dacă s-ar putea să te coste mai mult, fă cum simți tu și nu cum îți spun alții.

De asemenea, profesional începe o perioadă interesantă pentru tine până în martie anul viitor, dar să știi că se pot întâmpla lucruri bune doar dacă tu te pui mai mult în valoare, dacă îți schimbi garderoba, îți schimbi modul în care arăți și în care te miști și, bineînțeles, modul în care discuți cu oamenii din jurul tău. Nu zic să fii lingușitor, dar să te lauzi puțin“, a precizat astrologul Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel