Zodia care trebuie să fie foarte atentă la bani. Daniela Simulescu: Sunteți nevoiți să vă spargeți pușculița / video
Data publicării:
Autor: Elena Aurel
WhatsApp
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/, @freepik
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/, @freepik
Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS şi redactor şef Astrosens, revine cu noi previziuni pentru zodia Taur.   

Daniela Simulescu a explicat ce înseamnă Luna Nouă în Săgetător. 

„Avem o Lună Nouă în casa a 9-a. Cu această Lună Nouă va puteți face un calendar pentru 2024, cam ce v-ați dori voi să faceți, dar să aveți în vedere evoluția. Vă recomand să fiți cât mai sincer cu voi înșivă pentru 2024, să vă doriți o evoluție, însă nu una să ajungeți la Soare sau la Lună.

Când avem Lună Nouă în Săgetător vorbim de educație, vorbim de expansiune, de aventură, de călătorii. Ne referim și la călătoriile fizice, dar și cele cu gândul.", a spus Daniela Simulescu. 

Taur/Ascendent în Taur

„Opoziția de astăzi dintre Venus și Jupiter dă startul și săptămânii ce începe mâine. Vă invit să negociați totul cu partenerul, de la cele mai mici chestiuni până la cele mai importante proiecte pe care le aveți, inclusiv proiectele personale, nu cele ale cuplului, familiei, ale relației. Poate se întâmplă ceva la serviciu și aveți nevoie de un sfat, o direcție, aveți nevoie ca cineva să stea de vorbă cu voi și să vă explice ceva. Când partenerul trece prin momente mai grele, nu ar strica să-l ascultați, să-l ajutați, să fiți acolo alături de el.

 

3. Sursă foto... (taur_52959700.jpg)

Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/, @Allexxandar

Această opoziție, aș spune că vă și ajută, trebuie doar să vă duceți către celălalt. Sunteți mai dispuși să cunoașteți oameni noi, să ieșiți cu alții, să vă revedeți cu prietenii.

Această Lună Nouă  se petrece la voi, într-un loc care nu prea vă convine. Din păcate nu prea vă ajută nici Marte. Pe parte financiară nu e o perioadă foarte bună pentru că s-ar putea ca cineva din jur să fi pierdut un anumit sprijin financiar și voi trebuie să fiți acolo să ajutați. Sunteți nevoiți să vă spargeți pușculița și, din păcate, nu doar pentru voi, ci și pentru alții, nu neapărat cei mai apropiați oameni.

V-aș recomanda să stați departe, adică dacă vreți să faceți un credit, să luați un împrumut, vă rog să o faceți cât mai legal, cât mai oficial. Dacă e o zonă de cămătărie, o zonă mai periculoasă, nu-și are rostul. Vin sărbătorile și poate aveți nevoie de bani, căutați surse, dar încercați să le găsiți cât mai sigure ca să nu aveți probleme.

Careul Soare-Neptun de la sfârșitul săptămânii viitoare chiar nu e bun pentru a da cu împrumut bani persoanelor dubioase sau de a lua de la persoanele dubioase. Mercur va retrograda în casa a 9-a, de aici și recomandările mele legate de chestiunile legale. Încercați să faceți totul cât mai corect, moral, etic. Stați departe de situațiile ciudate, stați departe de scurtături că nu ajută absolut deloc. Vorbiți cu partenerul, cu persoanele dragi. Sfătuiți-vă înainte!", a spus Daniela Simulescu. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel