Zodia care trebuie să facă schimbări în perioada următoare. Daniela Simulescu: Vă recomand să stați departe / video
Data publicării:
Autor: Elena Aurel
WhatsApp
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/, @Paolo Gallo
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/, @Paolo Gallo
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, a oferit previziunile pentru zodia Taur.  

În perioada următoare, nativii zodiei Taur trebuie să reflecteze asupra posibilelor schimbări și inovații în viața lor, începând de la gestionarea timpului petrecut pe dispozitivele electronice până la evaluarea importanței activităților zilnice.

Taur/Ascendent în Taur

„Conjuncția Jupiter-Uranus în semnul vostru sper că, unora dintre voi, v-a dat niște idei, niște revelații. Dacă nu, gândiți-vă în perioada următoare ce ați putea schimba, ce ați putea inova în viețile voastre, începând de la cât timp consumați pe telefon, cât timp stați pe laptop, cât timp dați scroll în loc să citiți o carte sau să vă plimbați prin natură.

Imaginați-vă că aveți un panou al vieții voastre în față și vedeți acolo timpul vostru, viața, încotro se duce. Gândiți-vă câte dintre activitățile voastre sunt importante, sunt speciale, au rost pentru voi și câte dintre ele sunt aiurea.

Luna plină, la voi, se petrece în casa a 7-a și pentru că Soarele face careul cu Pluto vă recomand să stați departe de lupte de putere cu partenerul, cu șefii, cu colegii, cu lumea din jurul vostru.

Nu încercați să convingeți pe nimeni de nimic pentru că nu veți reuși. Tot ce trebuie să faceți voi este să vă convingeți pe voi înșivă, să aveți încredere în ceea ce sunteți, ceea ce credeți, ceea ce ați învățat. Lăsați-i pe alții!

Unii dintre voi s-a putea să aveți idei de genul: „ies dintr-o relație”, „rup o relație”. Vedeți să nu fie o fugă de ceva, vedeți să nu fie un alint, un răsfăț. Stați, vorbiți cu partenerul, vedeți ce s-a întâmplat și aveți puțină răbdare pentru că Venus, guvernatoarea voastră, va intra în semnul vostru în cealaltă săptămână și vine cu mai multă încredere în propria persoană.”, a spus Daniela Simulescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel