Urmărește emisiunea live
Zodia care trebuie să facă acum ”curățenie” în viață. Ultimatum de la astre: gândiți-vă până în 7 martie
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto pexels/ Horoscop Fecioară
foto pexels/ Horoscop Fecioară
Pentru o zodie e momentul să facă ordine în viață. 

”Țineți cont de faptul că Mercur, guvernatorul tău, schimbă semnul. Va trece în casa a șasea. A fost în casa a cincea, totul bine și frumos. Trecând în casa a șasea și întâlnindu-se cu Saturn, trebuie să ne gândim puțin: gândiți-vă, din martie 2020 până în martie 2023 (pe 7 martie, Saturn intră în casa a șaptea, vă tot spun de ceva timp: curățenie acum, liniștire acum, partea profesională acum, partea de sănătate acum, pentru că iată se schimbă macazul din martie încolo), stați așa cu voi și gândiți-vă ce s-a întâmplat din punct de vedere profesional, prin ce schimbări profesionale ați trecut și dacă nu cumva, pe parcurs, v-ați dat seama că munceați prea mult. Deci, din martie 2020, gândiți-vă voi sincer cam unde exagerați și unde vă dădeați în stambă și unde vă plăcea să vă sacrificați, unde vi se părea că sunteți buricul Pământului și că fără voi nu se poate. Nu-i așa că v-ați dat seama unde? Faceți în așa fel ca până-n martie 2023, dacă vreți, să vă schimbați, să acceptați. Marte, ducându-se în casa a șasea, întâlnindu-se cu Saturn, vă atrage atenția asupra sănătății” a spus astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, pentru nativii Fecioară. 

Previziunile au fost făcute în cadrul emisiunii despre horoscopul săptămânal: 

Horoscop săptămânal: Ce se întâmplă în 6, 8, 10 și 11 februarie

”Luni, 6 februarie, avem un sextil între Mercur și Neptun, un aspect foarte bun pentru inspirație, pentru imaginație, pentru dizolvarea unor gânduri foarte fixiste, foarte încăpățânate, foarte reci, foarte dure, pentru că Mercur e în Capricorn, dar primește aspecte bune de la Neptun în Pești și primește puțină blândețe.

Pe 8 februarie, Venus face un sextil cu Uranus. Cei care aveți nevoie de un pic de noutate, de diversitate în cadrul relației, e un moment foarte bun.

Citește mai mult aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel