Data publicării:

Zodia care trebuie să aibă o atenție sporită asupra sănătății. Cea mai mică îmbunătățire vă poate schimba viața enorm / Video

Autor: Valentina Miu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens, a făcut noi previziuni astrale pentru săptămâna 11-17 septembrie.    

Capricorn/Ascendent în Capricorn

„Mercur își oprește retrogradarea în casa a IX-a. Dacă plecați în vacanță mai sunt încurcături, așa se întâmplă, dar treceți mai ușor peste ele, vă reveniți.

Venus este în mers direct în casa a VIII-a în conjuncție cu Juno zilele acestea. Dacă ați trecut printr-un proces de separare: partaj, divorț, moștenire, procese începe o perioadă mult mai bună. Și cu Mercur direct, actele se întâmplă mai repede, aflați tot felul de soluții de la cine nu așteptați. Vă sună un prieten și dintr-o dată vă descurcați altfel.

Cu Jupiter în casa a V-a este foarte mare nevoie de a aborda viața în mod diferit. Nu trebuie să mai luați totul atât de personal. Nu mai fiți atât de maturi, luați totul și ca un joc. Totul este foarte calculat Jupiter cât stă în casa a V-a vrea să vă mai răzgândiți puțin.

Casa a V-a în astrologie are legătură cu copilăria, cu fericirea, cu iubirea, cu atracția, cu creativitatea, cu nașterea. Când Jupiter trece pe acolo vrea să vă bucurați de viață”, a spus Daniela Simulescu.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

„Cu Venus în mers direct în conjuncție cu Juno puteți să luați decizii pe plan relațional, dar nu visați mai mult decât este cazul. Să nu credeți că dacă intrați într-o relație va fi o relație precum un roman siropos, romantic, fantezist. Săptămâna aceasta să vă gândiți că totul este chimie, totul pleacă de la creier, totul pleacă de la hormoni.

Zilele acestea nu sunt fluturașii pe care îi doriți. Nu mai sunteți ca la început și începeți să regretați faza de început. Nu mai este nimeni ca la început, nici voi nu mai sunteți ca la început.

Trebuie să conștientizați. După ce sunteți practici și pragmatici pe zona relațională, lucrurile merg mult mai bine.

Oarecum trebuie să ne și detașăm, să privim lucrurile și dintr-un unghi mai pragmatic. O relație nu se construiește doar pe fluturași, mai este nevoie și de compatibilitate, de un tărâm comun, de viziuni comune, de valori, de principii asemănătoare.

Mercur își oprește retrogradarea în casa a VIII-a, dar îl avem și pe Saturn în casa a II-a la voi, ceea ce înseamnă că trebuie să aveți foarte multă grijă la bani pentru că apar cheltuieli, cheltuieli la care nu v-ați gândit”, a precizat Daniela Simulescu.

Pești/Ascendent în Pești

„Mercur este în mers direct în casa a VII-a. Discuțiile cu partenerul sunt mult mai așezate. Vă înțelegeți mai bine. Cumva reușiți să negociați, să ajungeți la un numitor comun și acest lucru se poate întâmpla și cu parteneriatele profesionale. Cumva lucrurile merg mult mai ușor.

Venus este în mers direct în casa a VI-a. Face conjuncție cu Juno. Trebuie să deschideți foarte bine ochii. 

Sfatul meu este să vă detașați de unii colegi. Trebuie să vă vedeți de lucrurile voastre pentru că le aveți și voi pe ale voastre.

Saturn este în continuare retrograd până pe 4 noiembrie în semnul vostru. Trebuie să vă verificați sănătatea, măcar un set de analize generale, o vizită la un medic generalist, o vizită la medicul de familie sau măcar o grijă sporită față de propria persoană. Arătați-vă grija și iubirea față de propria persoană. Saturn vrea să îți impună limite, dar vrea să îți arate că totul pleacă de la baza ta, de la fundația ta. Sănătatea este foarte importantă și cea mai mică îmbunătățire vă poate schimba viața enorm”, a conchis Daniela Simulescu.

Vezi previziunile astrale pentru celelalte zodii aici:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel