Data publicării:

Zodia care trebuie să aibă grijă la bani vara aceasta. Atenție mare la cheltuieli, nu exagerați / video

Autor: Valentina Miu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik
Daniela Simulescu, redactor-șef astrosens.ro și astrolog DC News, vine cu previziunile astrale ale verii. Iată care este zodia care trebuie să aibă grijă la bani.

Daniela Simulescu, redactor-șef astrosens.ro și astrolog DC News, a spus care este zodia care trebuie să aibă mare grijă cu cheltuielile în vara aceasta.

Berbec 

„Atenție la bani! Jupiter este în a II-a, Venus în casa a V-a, Marte se mută în casa a VI-a. Suntem preocupați de distracție, de partea amoroasă, acolo se întâmpla tot felul de lucruri, dar în același timp trebuie să ne preocupăm de bani.

Berbecilor trebuie să le spun că trebuie să fie mai atenți cu cheltuielile în această vară, să nu exagereze, plus că Venus va retrograda. Când retrogradează Venus putem cheltui aiurea banii.

Doamnele și domnișoarele din zodia Berbec sau cele cu ascendentul în Berbec, dacă văd o rochie într-o vitrină, li pare că arată precum o actriță și vor crede că vor fi perfecte dacă vor avea rochia respectivă. După ce va trece Venus retrograd în septembrie, se vor uita la rochia respectivă în dulap și se vor întreba pe ce au dat banii pentru că nu o vor mai purta niciodată.

Și pentru domni. Dacă vor să impresioneze și să își cumpere tot felul de obiecte de vestimentație trebuie să aibă mare grijă cu banii.

Venus retrograd în casa a V-a pentru mulți dintre Berbeci poate să aibă legătură cu trecutul amoros. Reapar oameni în viața lor sau se întorc Berbecii la alți oameni. 

Sfatul meu este să nu vă grăbiți absolut deloc! Deci, cu banii și cu dragostea, vara aceasta, Berbecii vor avea multe amintiri de povestit nepoților.

Venus este guvernator și de casa banilor și de casa relațiilor. Și când retrogradează, lucrurile astea se reiau în discuție. Dar este o vară bună pentru negocieri și o vară bună pentru educație financiară.

Vor fi nevoiți să învețe legi, cum să monetizeze. Vor învăța multe, vor și pierde, dar vara aceasta le va rămâne memorată”, a spus astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu. 

Vezi aici previziunile astrale ale verii pentru toate zodiile:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel