Zodia care poate fi infidelă de Ziua Îndrăgostiților. Daniela Simulescu: Muți dintre voi s-ar putea să aveți idei crețe /video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Foto: Pexels
Foto: Pexels
Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS şi redactor şef Astrosens, revine cu noi previziuni pentru zodia Leu.

„Săptămâna ce urmează continuă puțin energia lunii noi din zilele trecute. Vom avea așa în Casa a 7-a: Soare, Mercur, Venus, Marte și Pluto. Cine este Casa a 7-a? Este casa relațiilor. Acum, aceasta poate însemna multiple chestiuni, dar în primul rând se activează tot ceea ce înseamnă zona partenerială. Vine Sfântul Valentin, Ziua Îndrăgostiților, voi o să fiți cei mai romantici, cei mai dornici de a găsi pe cineva dacă sunteți singuri. Problema este că veți fi dornici să găsiți pe altcineva și dacă sunteți într-o relație. Așa că trebuie să aveți mare grijă aici.

Dacă sunteți într-o relație puteți avea zile minunate cu partenerul, dacă totul funcționează sau puteți face în așa fel încât să mai ardeți niște chestiuni ale trecutului care vă bântuie și nu vă ajută deloc să vă închegați sau să treceți la următorul pas. 

Dar altfel, când avem atât de multe planete în Casa a 7-a, ele fac opoziție cu Soarele și cu ascendentul meu, adică cu mine. Tuturor oamenilor din jur care vor avea ceva de spus despre voi, să le mulțumiți. Orice feedback, orice părere, orice opinie, unele plăcute, altele neplăcute, toate acestea sunt super folositoare pentru voi. Atât în ceea ce privește relația de acasă, cât și în ceea ce privește relațiile profesionale. Ceilalți sunt oglinzile voastre. 

Muți dintre voi s-ar putea să aveți idei crețe - toți bărbații sunt într-un fel sau toate femeile sunt într-un fel. Pentru că atunci când, iată, Venus și Marte se întâlnesc cu Pluto, ne vin idei crețe și revoluționare, despre cum sunt ceilalți și despre cum să îi tratăm. E doar o supărare interioară, doar o mâhnire, doar o dezamăgire, doar un reproș pe care poate că ni-l facem nouă. Rugămintea mea este să nu vă duceți spre extreme în zona relațională”, a precizat Daniela Simulescu, în dreptul zodiei Leu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel