Data publicării:

Zodia care nu va fi afectată de careul Soare-Jupiter. În schimb, vă supără enorm lipsa de atenție, spune Daniela Simulescu

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens, a făcut previziuni pentru zodia Leu.

Potrivit Danielei Simulescu zodia Leu nu va fi afectată de careul între Soare și Jupiter.

„Începem de mâine cu un careu între Soare și Jupiter, Soarele din Leu și Jupiter din Taur. Aici e o încleștare de orgolii, de încăpățânare. Această încleștare, această tensiune vine de obicei cu exces de zel pentru că în careu tot timpul sunt două planete într-un unghi de 90 de grade, fiecare încearcă să o convingă pe cealaltă și nu prea îi iese.

Pe 10 august, spre sfârșitul săptămânii, avem un trigon între Mercur și Jupiter, un trigon care îmi place pentru că ne poate ajuta să avem mai multă încredere în ideile noastre. Mercur e în Fecioară, e în semnul care îi place, face un trigon, un aspect bun, cu Jupiter din Taur.
Trigonul în teorie sună foarte bine, sună ca și cel mai bun aspect, dar el trebuie pus la muncă, adică dacă știi că ai o idee, o soluție, ți-a fost frică până acum să o comunici pentru că ți-a fost frică să greșești. Asta face Mercur în Fecioara, trebuie să găsească soluția perfectă.", a spus Daniela Simulescu. 

Leu/Ascendent în Leu

„Careul de mâine este neutru pentru voi pentru că Soarele oricum e semnul vostru, nici nu contează că face careul cu Jupiter și că apare un exces de zel, nevoia de a exagera. Mai e și Venus retrograd în semnul vostru, dar nici nu mai contează.

Important este să vă simțiți personajul principal undeva, fie în familie, fie la școală, fie la serviciu. Dacă nu e măcar o zi, săptămâna ce urmează, în care să vă simțiți lăudați apreciați, văzuți, validați, nu o să vă simțiți bine.

Ca să ne asigurăm că trece săptămâna bine și pentru voi, nu căutați doar prin partea fizică atenția, ci încercați să ajutați un coleg, să vă implicați mai mult. Trageți mai mult de voi, dar la finalul zilei și la finalul săptămânii vă veți bucura că ați putut fi acolo.

Vă supără enorm, zilele ce urmează, lipsa de atenție. Va fi și o veți pedepsi. Veți fi răutăcioși, problema e că veți fi răutăcioși și cu voi înșivă. Deci, încercați să fiți moț undeva. Dacă mergeți la un eveniment, dansați în mijlocul ringului ca să se uite lumea la voi și să vă simțiți și voi bine că se uită.

E o nevoie interioară de apreciere mai serioasă ca în alte dăți.”, a spus Daniela Simulescu. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel