Data publicării:

Zodia care are mari probleme financiare în această săptămână: Vă întindeți mai mult decât vă este plapuma / video

Autor: Valentina Miu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens, a făcut noi previziuni astrale pentru săptămâna 23-29 octombrie.  

Balanță/Ascendent în Balanță

„Veți avea parte de o săptămână proastă din punct de vedere financiar. Puteți să faceți bani, dar se duc, se cheltuiesc. Puteți să spuneți că, în sfârșit, ați strâns niște bani, dar apare o cheltuială sau nu aveți bani și vreți să împrumutați. Problema este că vă întindeți mai mult decât vă este plapuma, problema este că vă pică ochii pe niște produse care nu au nicio treabă în viețile voastre, dar cumva reclama este făcută în așa fel încât să vă imaginați că este pentru voi.

Cheltuiți banii respectivi, apoi vă dați seama de boacăna pe care ați făcut-o. Ce aveți de făcut este să muriți de foame până la următorul salariu. Trebuie să evitați cheltuielile serioase. Dacă aveți un card și trebuie să-l închideți, săptămâna aceasta puteți să o faceți. Este o săptămână în care trebuie să scăpați de datorii. Dacă aveți afaceri sau proiecte puteți să negociați altfel toate contractele cu furnizorii. Poate mai recuperați niște bani”, a precizat Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens.

Vezi previziunile astrale pentru celelalte zodii aici:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel