ZODIA atenționată: Vă aduce multe COSTURI. Nu faceți asta, o să vă DĂRÂME
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto pixabay/ Horoscop
foto pixabay/ Horoscop
Nativii unei zodii sunt atenționați în această săptămână.

”Grijă la orice drum, orice mișcare, călătorie pe care o faceți. Mercur în casa a treia predispune la grabă și vă aduce multe costuri, repercusiuni. De asemenea, aveți grijă la dezbaterile în care vă implicați. Dacă dezbaterea nu are un sens pentru voi și vreți doar să țineți apărarea cuiva din jurul vostru, mai bine nu! Cu cât veți da o replică tăioasă, cu atât veți primi una și mai tăioasă. Chiar dacă inițial veți crede că i-ați spus-o voi, primiți o replică care o să vă dărâme. Vă consumați și, cu atâtea planete în casa a treia, aveți sămânță de scandal. Este o săptămână bună, în schimb, să gândiți mult și să găsiți soluții, să rezolvați lucruri.

Venus a intrat în casa a cincea, unde veți sta mult și bine. Vă pregătește pentru 2022, când mulți dintre voi vă veți dori să oficializați o relație sau să intrați într-o relație sănătoasă, de lungă durată. Cu Venus în casa a cincea, mulți veți începe să vă gândiți și la copii” a spus astrologul DCNews, Daniela Simulescu, despre nativii zodiei Fecioară sau cu ascendent în Fecioară, pentru săptămâna 8 - 14 noiembrie 2021. 

Venus în Capricorn până în martie. Relaţiile, puse la încercare 

”Cu Venus în Capricorn până în martie să știți că relațiile care sunt de foarte mult timp, de 10, 20 sau chiar 30 de ani, oamenii se vor plictisi. Dacă ești într-o relație de mult timp și simți că te plictisești, simți că nu mai este nimic, nicio scânteie, nu e bine în perioada următoare să rămâi acolo, ci să cauți să schimbi ceva și să testezi relația în care te afli și să îți dai seama dacă ești blazat, dacă nu cumva stai în relația respectivă doar pentru că îți este frică de singurătate, doar pentru că îți este frică că nu o să te ajute nimeni. Dacă e așa, nu înseamnă neapărat că vei rupe relația, dar ar fi bine să încerci să mai schimbi ceva pe acolo. Acest lucru se va întâmpla în special în perioada 19 decembrie - 29 ianuarie, când Venus va retrograda. Veți auzi de divorțuri, veți auzi de despărțiri, de infidelitate exact acolo unde nu vă veți gândi. Veți auzi de persoane care și-au găsit iubirea în cineva mai tânăr cu 10 sau 20 de ani ca ei și n-o să vă vină să credeți și tot felul de situații din acestea destul de ciudate.  Sau cu Venus retrograd în Capricorn veți relua legătura cu oameni pe care i-ați iubit acum 10, 20 sau 30 de ani și care reapar în viața voastră. Nu înseamnă că o să fie ceva serios, dar măcar să reluați legătura. Iar cu Venus în Capricorn ar fi recomandat să nu intrați neapărat în idile”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef al Astrosens. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel