Zmărăndescu, primul mesaj către Elena Chiriac, după ce a pierdut finala Survivor România 2022. Fanii, fericiți pentru Alex Delea
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Facebook / Survivor România
Foto Facebook / Survivor România
Finala „Survivor România” a fost câștigată de Alex Delea, care a primit mai multe voturi din partea publicului decât Elena Chiriac.

Aventura „Survivor România” a început pe 16 ianuarie și a luat sfârșit marți seară, după mai bine de patru luni. La finalul a 60 de ediții, Alex Delea primit trofeul Survivor România 2022 și cecul de 100.000 euro.

După ce finala Survivor România s-a încheiat, show-ul a continuat live pe rețelele de socializare. Printre cei care au avut un mesaj pentru marea pierzătoare a fost Cătălin Zmărăndescu. „Un copil de 19 ani, imatur, cum au spus unii, le-a dat clasă multora. A ajuns în această finală... Nu cred că exista finală mai potrivită. Nu am de ce să mă supăr, asta e finala pe care eu am visat-o, mi-am dorit-o... s-a întâmplat. Ea are 20 de ani în momentul acesta, are toată viața înainte și poate să facă multe lucruri frumoase”, a spus Cătălin Zmărăndescu despre Elena Chiriac.

Prima reacție a Elenei Chiriac, după ce Alex Delea a câștigat Survivor România

„Mi-am dorit atât de mult să câștig și se pare că este încă un locul doi pentru mine. Dar vă spun din toată inima că, dintre toți oamenii pe care i-am cunoscut aici, a câștigat cel mai potrivit om. Vă spun din tot sufletul meu!”, a zis Elena Chirieac, după ce Alex Delea a câștigat Survivor România.

Alex Delea, 25 de ani, este un barman care a lucrat timp de mai mulți ani în Barcelona, Spania. „Vă iubesc pe toți de aici! Nu știu ce se întâmplă cu mine, nu cred că mi se întâmplă așa ceva!”, a spus Alex Delea, după ce a aflat că a câștigat.

Fanii emisiunii și-au exprimat părerile în mediul online. Mulți telespectatori au considerat că Alex Delea a meritat să câștige competiția, deoarece a demonstrat cu fiecare ediție că este un supraviețuitor. Iată câteva dintre mesaje:

„Bravo, băiatule! Tu meritai cel mai mult! Mă bucur enorm că ai câștigat!”

„Ești tare, ești cel mai bun, meritai!”

„Atât de fericit sunt, căci în acest sezon s-a câștigat pe merit. A câștigat un Vultur-Războinic, un om cu suflet mare, cu umor dar și cu calități sportive! Felicitări, Alex Delea!”

Podiumul a fost completat de Ionuț Popa, 33 de ani, antrenor de fitness originar din Hunedoara, stabilit în București.

De menționat că s-a deschis castingul pentru sezonul următor din Survivor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel