Ziua și accidentele MORTALE. Situație CRITICĂ pe șosele: Încă un accident cu TREI morți
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: ISU Vrancea
Foto: ISU Vrancea
Un alt val de accidente grave a avut loc pe șoselele din țara noastră. 

UPDATE 2: Trafic blocat pe DN 24A

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 24A Huși-Bârlad, în localitatea Epureni, județul Vaslui, din cauza apei pluviale ajunsă pe partea carosabilă, circulația rutieră este oprită în ambele sensuri. Se acționează pentru remedierea situației și se estimează reluarea traficului în 60 de minute.

---

UPDATE: Pieton acroşat mortal de un autoturism pe DN6 Alexandria-Caracal

Un persoană a murit, vineri dimineaţă, după ce a fost acroşată de un autoturism pe DN6 Alexandria-Caracal, în apropierea localităţii teleormănene Măldăeni, informează Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, scrie Agerpres. 

Conform sursei citate, la momentul producerii accidentului traficul rutier s-a desfăşurat alternativ, pe un sens, pe perioada cercetării la faţa locului.

Accident pe DN6 (E70), trei autoturirme implicate şi o persoană rănită

Un accident s-a produs, vineri dimineaţă, pe DN6 (E70), între localităţile Roşiorii de Vede şi Peretu, trei autoturisme fiind implicate, iar o persoană încarcerată a fost extrasă de pompieri, informează ISU Teleorman, mai scrie Agerpres. 

"La faţa locului, salvatorii au găsit o victimă, conştientă şi cooperantă, care nu putea să iasă din autoturismul avariat din cauza traumatismelor suferite la nivelul membrelor inferioare. Aceasta a fost extrasă de pompieri şi predată echipajelor medicale de pe ambulanţă", precizează ISU Teleorman.

La faţa locului intervin, intervin pompierii cu o autospecială de stingere, un echipaj SMURD şi o ambulanţă.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier este oprit pe ambele sensuri în zona unde a avut loc accidentul şi va fi reluat în maxim 45 de minute.

- Știrea inițială - 

Trei persoane au decedat, în noaptea de joi spre vineri, pe şoseaua de centură a municipiului Focşani, în urma impactului între autoturismul în care acestea călătoreau şi un TIR, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, scrie Agerpres. 

"În cursul nopţii, la ora 1,20, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Vrancea au fost anunţaţi prin apel 112 despre faptul că pe DN 2 - E85, pe centura municipiului Focşani, în zona Supeco, a avut loc un accident rutier între un tir şi un autoturism. În urma coliziunii, cele trei persoane din autoturism au decedat", a precizat IPJ Vrancea.

Medicii nu au mai putut face nimic



Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea, toate cele trei persoane cu vârste între 18 şi 30 de ani au suferit leziuni incompatibile cu viaţa în urma impactului dintre cele două autovehicule.

Conducătorul tirului nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice în momentul producerii evenimentului şi, potrivit Poliţiei, acesta nu a necesitat îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, poliţiştii efectuând cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Accident rutier produs pe DN 1D, în comuna Bărbulești

Salvatorii de la Detașamentul de pompieri Urziceni au fost solicitați să intervină cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD la un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme. La locul intervenției au venit în sprijin și două  echipaje ale SAJ Ialomița - substația Urziceni.

În evenimentul rutier au fost implicate trei persoane adulte, toate conștiente și cooperante, care au fost monitorizate de echipajele medicale la locul intervenției. După acordarea primului ajutor medical, două dintre ele au fost preluate și transportate  la Spitalul Municipal Urziceni pentru investigații medicale suplimentare. A treia persoană a refuzat transportul la spital.
Pompierii au mai asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

Prahova: Tânăr de 16 ani, decedat după ce autoturismul pe care îl conducea s-a răsturnat

Un tânăr de 16 ani a decedat, în noaptea de joi spre vineri, după ce autoturismul pe care acesta îl conducea pe un drum forestier ce face legătura între Tabla Buţii şi comuna Ceraşu s-a răsturnat.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova, în autovehiculul răsturnat se aflau doi adolescenţi de 16 ani din comuna Ceraşu care se întorceau de la monumentul Eroilor de la Tabla Buţii.

Cel care se afla la volan a fost prins sub autoturism, fiind declarat decedat, iar pasagerul a fost transportat la spital. Poliţiştii efectuează cercetări pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Accident mortal și în Maramureș

Aseară, la ora 21.42, polițiștii din Borșa au fost sesizați prin 112 cu privire la producerea unui accident rutier grav pe D.N.18. La fața locului polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de către un tânăr de 20 de ani din Borșa, având direcția de deplasare dinspre Borșa înspre Moisei, a intrat în coliziune laterală cu un autoturism condus din sens opus de către un bărbat de 28 de ani din Berbești.

În urma impactului a rezultat decesul unei tinere de 14 ani din Borșa, pasageră pe locul din dreapta față a unuia dintre autoturismele implicate în accident, rănirea gravă a două persoane de 16 respectiv 24 de ani, aflați și ei în calitate de pasageri în același autoturism. Totodată a fost rănit ușor și șoferul de 28 de ani.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero în ambele cazuri, fiindu-le prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel