Ziua Marinei, Dăncilă. Administrația Prezidențială: Prezența premierului nu a fost invocată
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Iohannis
Iohannis
Administrația Prezindețială a reacționat, după ce, în presă, a apărut desfășurătorul Zilei Marinei, eveniment la care premierul României, Viorica Dăncilă, nu a fost invitat.

"În cursul zilei de astăzi, au avut loc discuţii între reprezentanţii MAPN şi Administrația Prezidențială. MAPN a transmis că vor participa ministrul Mediului, Justiţiei, Agriculturii şi cel pentru Relaţia cu Parlamentul.

Programul apărut în presă a fost scris miercurea trecută, după vizita de recunoaştere la care a participat viceamiralul Alexandru Mârșu şi care a spus că nu are lista de invitați. Acesta a transmis că lista completă cu invitaţii va fi dată pe 14 august. De aceea, programul de miercuri era doar un proiect şi astăzi trebuia definitivat, în funcţie de ultimele confirmări pe care trebuia să le comunice MAPN.

Prezenţa premierului nu a fost niciodată invocată de MAPN, desfăşurătorul a fost elaborat în consultare cu MAPN. Reprezentanţii administrației şi ai MAPN au avut un dialog constatnt de-a lungul ultimelor săptămâni", au spus reprezentanții Administrației Prezidențiale, într-un comunicat dat publicității de Antena 3.

Vezi și: Ziua Marinei, Iohannis, document către Guvern, cu poziționarea demnitarilor: Fifor, singurul ministru prezent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel