Urmărește emisiunea live
Ziua mamei, în Spania. Huc, lecție usturătoare pentru Mareș: Colegele mele vomitau
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Mara Mares
Mara Mares
Ziua mamei, 6 mai, a fost marcată într-un mod deosebit în Spania de către FC Barcelona. Între timp, în România...

Duminică, 6 mai, în mai multe ţări din Europa şi din lume s-a sărbătorit Ziua mamei. Această zi este oficial dedicată mamelor inclusiv în România, o hotărâre în acest sens fiind luată încă din anul 2009. Dacă în ţara noastră acest moment a trecut aproape neobservat, iată că în Spania i s-a dat importanţa pe care o merită. 

Cunoscutul jurnalist Marius Huc a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care face o paralelă între modul în care a fost marcată această zi în Spania şi ce se întâmplă în România. Pe de o parte vedem un gest emoţionant făcut de clubul FC Barcelona înaintea "El clasico" - meciul cu Real Madrid; pe de altă parte avem gestul deputatului PNL Mara Mareș, şefa organizației de tineret a PNL, prin care a jignit o întreagă generaţie, cea a "decreţeilor".

(w670)

Iată mesajul transmis de acesta:

"Astăzi în Spania este ziua mamelor! Şi pentru asta, înainte de marele meci Barca - Real, pagina oficială a Barcelonei face un gest minunat! În locul numelor jucătorilor Barcelonei care vor intra pe teren sunt trecute numele mamelor lor...

[citeste si]

În acest timp, România se zvârcoleşte din cauza unei cretine, prinţesa cartofilor, care a încercat gângav să miştocărească o generaţie. Fix generaţia care a dus în spate, de la Revoluţie, partidul din care ea face parte, dezonorându-i înaintaşii.

Când eram în liceu, pe noi, decreţeii, ne duceau să sortăm cartofii la un depozit din spatele Gării Obor. Îmi aduc aminte şi acum mirosul de cartofi împuţiţi, în descompunere şi cum unele dintre colegele mele vomitau când intrau în depozit... de acum, îmi va reveni în nări mirosul acela de fiecare dată când voi citi numele ăleia!". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel