Ziua decisivă pentru Zgonea. Dragnea a anunțat când va fi revocat
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Liviu Dragnea a declarat, marţi, că este "foarte posibil" ca Valeriu Zgonea să fie revocat din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor pe 7 iunie.

"Este foarte posibil pe 7 iunie, marţi. (...). Este campanie electorală, colegii deputaţi sunt în teritoriu. Ca să putem declanşa procedura de revocare ne trebuie, în mod aritmetic, un număr suficient (de parlamentari - n.r.). Totuşi, nu crapă Parlamentul dacă mai stă acolo (Valeriu Zgonea - n.r.) până pe 7 iunie. Pe 7 iunie suntem pregătiţi să îndeplinim procedurile de revocare", a spus liderul PSD, într-o conferinţă de presă la Sebeş, întrebat cu privire la schimbarea preşedintelui Camerei Deputaţilor.

Liviu Dragnea a menţionat că partidul va face propunerea pentru şefia Camerei Deputaţilor în momentul în care respectiva funcţie va fi vacantă.

"Atâta timp cât nu este vacant, eu nu îmi permit să vântur nume care să fie rostogolite. Când scaunul va fi vacant, PSD va face o propunere, care se va şi întâmpla", a afirmat Liviu Dragnea, potrivit Agerpres

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel