Zile norocoase pentru ZODII. Se pot întâmpla lucruri minunate
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Horoscop
Horoscop
Care sunt zilele tale norocoase?

Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici au dezvăluit, la „Adevăruri Ascunse" de la Antena 3, care sunt zilele norocoase pentru fiecare zodie în parte:

Luni 


Ziua de luni, patronată de Lună, este în general foarte norocoasă pentru nativii din zodia Rac. În zilele de luni, acestor nativi le este recomandat să-și asculte intuiția nativă fantastică. 

Marți 


Marți are o încărcătură simbolică pentru Berbeci, care sunt încrezători și puternici, în special în această zi. Scorpionii vor simți că și-au găsit scopul, mai ales dacă este vorba despre îndeplinirea dorințelor celor dragi.

Miercuri


Pe Gemeni, ziua de miercuri îi face mai volubili, se simt în elementul lor de comunicare. Vărsătorii sunt buni comunicatori, de aceea pot obține beneficii în această zi datorită modului în care se exprimă. Fecioarele beneficiază de echilibru interior.

Joi


Pentru Săgetători, ziua de joi, patronată de Jupiter, este potrivită mai ales când vor să citească. Peștii, în schimb, se bucură joi de abundență, stabilitate și echilibru interior.

Vineri 


Patronată de Venus, ziua de vineri are beneficii mai ales în sfera romantică și a banilor pentru Tauri și Balanțe.

Sâmbătă


În prima zi de weekend, nativilor din Capricorn le este recomandat să înceapă și să închidă proiecte, mai ales dacă e vorba despre cele destinate casei și familiei.

Duminică


Duminica este benefică nativilor din Leu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel