Zile de sărbătoare în Pipirig, Păstrăveni și Văleni  din județul Neamț
Autor: Crişan Andreescu | Publicat pe: 30 aug 2022, 17:01
WhatsApp
Foto: Daniel Harpa  Facebook
Foto: Daniel Harpa Facebook
La finalul săptămânii trecute, locuitorii a trei comune din județul Neamț au îmbrăcat straie de sărbătoare, au îmbrăcat straie de sărbătoare, precizează  Daniel Harpa, președinte interimar PSD. 

"Trei comune nemțene cu oameni gospodari: Pipirig, Păstrăveni și Văleni au îmbrăcat straie de sărbătoare. Alături de colegii mei din PSD Neamț, le transmit La mulți Ani cu bine locuitorilor acestor meleaguri nemțene!

Îi felicit pe primarii social- democrați Vasile Dorneanu (Pipirig), Toni Gorea (Păstrăveni) și Dan- Relu Grigore (Văleni) pentru activitatea pe care o desfășoară în localitățile pe care le conduc, pentru proiectele pe care le-au dus la bun sfârșit și pentru cele pe care le au în implementare și pentru faptul că au demonstrat că un primar PSD poate face ceea ce nu au făcut 10 primari de la alte partide.

Deși nu am reușit să ajung la dumneavoastră în zi de sărbătoare, fiți siguri că aveți tot sprijinul președintelui Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, al meu și al PSD Neamț în orice zi din an!", a precizat  Daniel Harpa, președinte interimar PSD Neamț într-o postare  pe Facebook. 

Vezi și: Ionel Arsene: 1,4 miliarde de lei, bani dați de Guvernul PSD pentru fiecare comună și oraș din Neamț

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?