Zidane a anunțat că vrea să CÂȘTIGE Supercupa Spaniei: „Nu am venit aici să ne plimbăm”
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Antrenorul francez al lui Real Madrid și-a declarat intențiile înaintea meciurilor din Supercupa Spaniei.

Zinedine Zidane a declarat că Real Madrid nu a venit la plimbare în Arabia Saudită, înaintea meciului cu Valencia, conform Agerpres.

„Este prima ediție în Arabia Saudită şi competiția constituie o imensă speranță. Noi suntem aici pentru acest lucru, nu am venit aici să ne plimbăm. Este o competiție importantă şi vrem să dăm totul pentru a face un meci mare", a declarat francezul în cadrul întâlnirii cu presa de dinaintea partidei.

"Fiecare meci este unic. Dar aici nu este ca un meci din campionat: jucăm ambele partide în deplasare, avem accidentați... Totul se schimbă, dar mentalitatea noastră rămâne neschimbată", a adăugat cel care a cucerit trei Ligi ale Campionilor consecutive cu Madrid.

Toate echipele, puternice

"Nu există o favorită. Toate cele patru echipe care sunt aici sunt aici sunt favorite la victorie. Ce contează acum este meciul nostru, este o semifinală, dar pentru noi este o finală", a continuat francezul.

Real Madrid va evolua în Arabia fără „dinți", starurile Eden Hazard, Gareth Bale sau Karim Benzema rămânând acasă.

În cealaltă semifinală, FC Barcelona va înfrunta pe 9 ianuarie Atletico Madrid, iar finala Supercupei Spaniei se va juca duminică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel