Ziarist, lovit în sediul PNL de un liberal - VIDEO
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Captură Video INFO BRAILA
Captură Video INFO BRAILA
Un jurnalist a fost agresat în sediul PNL, după o conferință de presă. El susține că a fost bătut pentru că a deranjat, prin întrebările adresate. 

Cătălin Iordache, jurnalist la InfoBrăila, a fost lovit de un fost consilier liberal la finalul unei conferinţe de presă susţinută de deputatul Alexandru Popa. 

"S-a întâmplat ceva ce pare că PNL va face în continuare. Cred că au găsit reţeta succesului. În opinia mea, între ce face PNL acum şi ce face Belarus nu poate fi decât semnul egal. Deranjat de întrebările puse de mine şi de colega mea de la InfoBrăila, domnul Alexandru Popa practic i-a sugerat din priviri domnului Ovidiu Nechita. La început s-a manifestat înjurând şi apoi m-a lovit. Nu l-am întrebat nimic pe el, ce ar putea fi întrebat un astfel de om, cu un astfel de comportament. Un bătăuş poate fi întrebat ceva?", a declarat Cătălin Iordache la România TV. 

Cei de la PNL Brăila ar fi spus pentru România TV că jurnalistul a intrat în sediul PNL Brăila în stare de ebrietate şi ar fi generat acest scandal. 

"Nu este adevărat, evident. Ce legătură are una cu alta? Imaginile asta arată? Eu fac scandal acolo? Despre ce vorbim? E sediul NATO sau ce? Era o conferinţă de presă. Astea sunt poveştile unor băieţi de la începutul politicii sau de la începutul vieţii, în cazul unora dintre ei", a mai spus jurnalistul. 

După ce i s-a spus că liberalii au transmis postului România TV că regretă incidentul, Iordache a reacţionat rapid: "În ce sens regretă incidentul? Că nu m-au bătut mai tare, sau cum? Că regretă incidentul înseamnă că îl confirmă. Dar nu pot spune două vorbe despre asta?". 

Ce scriu colegii ziaristului bătut 

"Situație fără precedent în politica brăileană. Deranjați de întrebările ziariștilor de la Infobrăila, membrii camarilei deputatului Alexandru Popa au agresat fizic un jurnalist de la ziarul Infobraila. După ce, în mai multe rânduri, deputatul Popa s-a arătat deranjat de întrebările privind sinecurile pe care le oferă apropiaților săi, unul dintre aceștia, fostul consilier Nechita Ovidiu, afacerist cunoscut în Brăila, inclusiv cu vânzarea cu măști de protecție pentru copii, l-a înjurat pe un jurnalist de la Infobrăila, Cătălin Iordache. Atunci când i s-a cerut socoteală pentru comportamentul suburban, Nechita l-a lovit pe Iordache, moment în care au intervenit mai mulți ziariști și un membru PNL pentru a-l potoli", scrie InfoBrăila.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel