Zgonea își cere banii înapoi de la Senat. Antonescu: N-am datorii
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
antonescu si zgonea se cearta pe datorii
antonescu si zgonea se cearta pe datorii

Șefii celor două Camere ale Parlamentului spun că au ajuns la fundul sacului și cer o suplimentare de 21 de milioane de lei de la Guvern. În acest context, Valeriu Zgonea pretinde că Senatul are o datorie de două milioane de lei față de Camera Deputaților, pe care e timpul s-o achite. Crin Antonescu spune că ”nu am împrumutat niciodată bani de la dl. Zgonea”.

Suma cerută de șeful deputaților reprezintă contravaloarea unor facturi pentru utilități, iar dacă nu va fi achitată, se va trece la penalități de întârziere.

”Eu am o datorie de recuperat de la Senat de două milione de lei. Sunt foarte puţine resurse financiare şi domnul Antonescu, căruia eu îi spun că nu avem destul de multe resurse financiare, a înţeles acest lucru în acest moment. I-am făcut notificare şi i-am spus că îi iau zece la sută pe zi, cum zice ”, a declarat Valeriu Zgonea.

În replică, Antonescu susține că nu are niciun fel de datorie față de Zgonea, dându-i acestuia asigurări că nimeni nu încearcă să-l înșele, ”nici măcar Camera Deputaților”.

”Am văzut ceva înfiorător, se spunea că eu îi sunt dator domnului Zgonea. Nu m-am împrumutat niciodată de la domnul Zgonea. N-aveam nevoie de o suma aşa de mare, nici dânsul nu cred că avea o sumă aşa mare să-mi împrumute. Aceste chestiuni se discută la nivel tehnic. Aplicăm legea. Nu am nicio datorie faţă de domnul Zgonea”, a răspuns liberalul.

Întrebat dacă este posibil ca Senatul să plătească o astfel de datorie, președintele PNL a spus: ”Evident că o vom face. Nimeni nu încearcă să îl însele pe domnul Zgonea. Nici măcar Camera Deputaţilor. Ar trebui să menţinem un nivel să nu riscăm afirmaţii aproape comice: Antonescu mi-e dator”.

Deputații și senatorii vor să cumpere 50 de mașini vechi de 13 ani, deși costurile de întreținere a mașinilor cu sute de mii de km la bord depășesc cumpărarea a 50 de mașini noi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel